2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 58 پست
عزیزم سزارین هم درد داره ولی خب منم از طبیعی خیلی میترسیدم آخرم قسمت نشد طبیعی زایمان کنیم

اره ولی دردش ۱ صدم درد  طبیعیه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پارسالم تا چهل هفته دردش نگرفت هی پیاده روی دوش اب گرم هیچ اثر نداشت برا درد گرفتنش  اخ ...

خب الانم نزدیکی داشته باشه اون مشکل نیس ۴۰ هفته باشه چه دردش بیاد نیاد میکنن زایمان ولی ۳۸ تو نمیکنن

خب الانم نزدیکی داشته باشه اون مشکل نیس ۴۰ هفته باشه چه دردش بیاد نیاد میکنن زایمان ولی ۳۸ تو نمیکنن

اتفاقا بهش گفتم گفت واقعا توان نزدیکی ندارم اصلا نمیتونم  پاهامو باز کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم من باردارم میخوام سز کنم چون تحمل درد ندارم دکتر باید حتما تصمیم بگیرع من واقعا طبیعی نمیخوام

درسته من رفتم مطب خصوصی که دکترم تو بیمارستان خصوصیه . سری قبل زایمان زودرس داشتم منو فرستادن امام حسین یعنی با چشم دیدم کشتارگاهه اونجا . هر چی رزیدنت و دانشجو ریخته بودن رو سرم تا دو روز درد کشیدم.  هر چی شوهرم گفت سزارین کنید گوش نکردن هنوز نفرینشون مییکنم

نزدیک ۴ 

اخه دکتر من گفت بیشتر از سه و نیمو طبیعی زایمان نمیکنیم این دکترش چحوری گفته طبیعی خوبه😳😳😳

هموون انقدری که نزدیکی تاثیر داره توو زایمان هیچی نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درسته من رفتم مطب خصوصی که دکترم تو بیمارستان خصوصیه . سری قبل زایمان زودرس داشتم منو فرستادن امام ح ...

منم دکترم مطبش خصوصیه و تو بیمارستان خصوصیه بگم سز میکنه؟ چون دکترم یکم عصبانیه میترسم بگه ن نمیکنم چون من پولش چقدر باشه میدم دیگه

اخه دکتر من گفت بیشتر از سه و نیمو طبیعی زایمان نمیکنیم این دکترش چحوری گفته طبیعی خوبه😳😳😳

یبار با این وزن طبیعی اورده

بیچاره پارسالم صداش تا حیاط  زایشگاه میومد موقع انقباصات درد 

تا دنیا بیاد بچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار با این وزن طبیعی اورده بیچاره پارسالم صداش تا حیاط  زایشگاه میومد موقع انقباصات درد  ...

خب چرا پس هر سال حامله میشه اخه الان به بچه قبلی نمیتونه که شیر بده لاقل دوسال میگذشت

منم دکترم مطبش خصوصیه و تو بیمارستان خصوصیه بگم سز میکنه؟ چون دکترم یکم عصبانیه میترسم بگه ن نمیکنم ...

اره بهش بگی انجام میده . بیمارستان دولتیا انجام نمیدن ولی اینا انجام میدن . به من بدون هیچ چون و چرایی گفت هر چی تو بخوای .شما هم بهش بگو .