2777
2789
عنوان

تخمک

56 بازدید | 12 پست

دوستان من این ماه لتروزول ۵ تا سینال زدم . دیرور ۱۳ قاعدگی بود رفتم سونو واژینال گف فولیا ریزه ی سینال دیگ بزن شنب باز بیا سونو ک بشع روز یعنی ممکنه بزرگتر بشه یا الکی نرم شنبه رو ؟؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

گفت ریزه نپرسیدی چنده مثلا ؟؟ اگه نزدیک به بیست و خورده ای یا همون بیست باشه برو بزن 

خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏
گفت ریزه نپرسیدی چنده مثلا ؟؟ اگه نزدیک به بیست و خورده ای یا همون بیست باشه برو بزن 

ن فکرنکنم اینقد فقط گف بعضیا روز ۱۷ فولیاشون بالغ میشن

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فکرنکنم اینقد فقط گف بعضیا روز ۱۷ فولیاشون بالغ میشن

میخوای برای اطمینان برو. تنبلیت شدیده؟؟

خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏
سلام روز سيزده پريود فوليكول بالاي ١١ باشه احتمال بارداري هست پس اميدوار باش عزيزم 

اصلا نگفت چنده که گفت ریزه 

۱۰ فکرکنم 

انشالا ك بارداري اگه احيانا نبودي رفتي سونو حتما سايزش و بپرس اگه پايين بود تا ميتوني چهار مغز گرميج ...

دوسین مغزیجات خیلی خوردم فکرکنم ۱۰

نمیدونم که

آزمایش بده عزیزم ‌. آزمایش آنتی مولرین هورمون و آزمایش نسبت fsh به Lh اینا مشخص می‌کنه در چه وضعیتی هستی 

آزمایش بده عزیزم ‌. آزمایش آنتی مولرین هورمون و آزمایش نسبت fsh به Lh اینا مشخص می‌کنه در چه وضعیتی ...

همه اینا رو دادم عزیزم فولیم ۱۰ یعنی تا ۳ روز دیگ بزرگتر میشه ؟ 

همه اینا رو دادم عزیزم فولیم ۱۰ یعنی تا ۳ روز دیگ بزرگتر میشه ؟ 

انشالله میشه فداتشم دلتو بد نکن. ولی این موضوع رو من چون اطلاعی ندارم نمیتونم با قطعیت بگم میشه یا نمیشه