2777
2789
عنوان

تـــئــــوری 😵🗿😐🌝

135 بازدید | 7 پست

🌝🗿

◂ یه تئوری هست که میگه : 

◈ شاید هم آینه‌ها از بین این همه آدمی که میبینن ، یکی رو دوست داشته باشن و اونو خوشگلتر نشون بدن ...

ولی شما میرید اون آینه رو میخرید و اگه از شما بدش بیاد ، در نتیجه شمارو زشت نشون میده ..😐😐😐😐😐

• یه تئوری هست که میگه :

- شاید بهشتی که قراره توش زندگی کنیم ،بعد از مرگمون باشه و الان تو جهنم زندگی میکنیم ...!!!!

• یه تئوری هست که میگه :

- توی دنیا 7 نفر دقیقا شبیه شما هستن و 90 درصد احتمال داره که همو ببینید...😬!!! 

- یه تئوری خیلی قشنگ هست که میگه :

"اگه شما به شدت دلتنگ یه نفر باشین ، حتما تو رویاهاش به خوابش میرین و اون شخص خواب‌تونو میبینه♥️!!

- یه تئوری هست که میگه : 

• اگه توی یک رور سه نفر رو خوشحال کنید ، به یکی از آرزوهاتون میرسید ...!!!

• در سرتاسر دنیا ، از هر یک میلیون نفر ، حدود 7184 نفر شبیه به هم هستند و میشه گفت : همزادن 😐!!

- یک افسانه قدیمی هستش که میگه 

( وقتی تنتون مور مور میشه ، دلیلش ارتعاش قلب شکسته یکی از اطرافیانتون هستش ، حالا باید بگردید و اون رو پیدا کنید💔😑! )

◈وقتی صدای درونتون شمارو به انجام ندادن کاری تشویق می کنه ، درواقع میتونه صدای خودتون و یه هشدار از آینده باشه ! چون اون نتیجه‌ کارو میدونه.

≌یه تئوری هست که میگه : 

• شاید کسایی که خوابشون طولانی و سنگین‌تره ، روحشون یه ماموریت مهمی تو یه دنیای دیگه‌ایی داره ...😑

( حالا فهمیدم من چرا انقد میخوابم ، نگو اونور ماموریت دارم😎😂)

°•یه تئوری هست که میگه : 

''اگر صدای زنگ تو گوشت بشنوی ، یعنی یه آدم مُرده میخواد بهت یه پیامی بده"...😐🪦!•°

≌اگر وقتی داری آهنگ گوش میکنی ، حس میکنی یکی اسمتو صدا میزنه یا یکی در میزنه ، یه تئوری هست که میگه : 

این به این معناست که یه روح گمشده داره تورو از وجودش آگاه میکنه ...!( یا اسطوقدوس 😑😐) 

↚شاید همه ما تو کُما هستیم و اون صداهایی که گاهی اوقات صدامون میزنه ، کسایی هستن که منتظرن تا ما به هوش بیاییم...

◈یه تئوری هست که میگه : 

" شاید اصلا آدم فضایی‌ها خود ما باشیم و انسان های عادی تو سیاره های دیگه دارن زندگی میکنن ...😑

- یه تئوری خیلی قشنگ هست که میگه :

⋆وقتی اتفاقی اسم کسی رو به زبون میاری ؛ یعنی اون شخص داره بهت فکر میکنه..

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

به جان پیروکم خیلی زیاد بود

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من آینه‌ای که تو دستشوییمونه رو حلال میکنم دمش گرم خیلی خوشگل نشونم میده😂

دقیقاااااااااا

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

منم بگم😁

میگن اگه تو دستت چپت یه نشونه داری قبلا فرشته بودی😃

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
منم بگم😁 میگن اگه تو دستت چپت یه نشونه داری قبلا فرشته بودی😃

من دارم ولی بعید میدونم فرشته بوده باشم

یزیدی چیزی بود الانم دارم تاوان پس میدم 😐🤣

من دارم ولی بعید میدونم فرشته بوده باشم یزیدی چیزی بود الانم دارم تاوان پس میدم 😐🤣

شاید فرشته ای بودی که کارای خوبی نکردی😈😂😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡