2777
2789
عنوان

تولد خواهرزادمه بیاین ایده بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست
کتلت از بیرون بگیرن ؟ منظورت همبرگر است یا همین کتلت های اماده بسته بندی ؟

احتمالا اگه بخوام کتلت درست کنم باید از بیرون بگیرم چون بو میگیره همه جا 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم 22م تولد فامیل نزدیک دعوتت پدر بزرگ و مادربزرگ مادری خواهر زادم هم دختره حجاب هم نه اونقدر باز ...

این که شد خواهرتون و شوهرش و بچه اش و شما و پدر و مادرتون ،کسی از فامیل پدری نیست که معذب برای غذا و حجاب باشید 

برای هفت نفر یا پیتزا از بیرون بگیرید یا جوجه کباب 

تم آنچنانی هم نمیخواد والا هفت نفر بزرگسال 

خودتم که شومیز شلوار بپوش

ما اصلا همچین ساندویچی اینجا نداریم ،مرسوم نیست  البته جنوب یکبار خوردم بهش میگفتن ساندویچ کتل ...

کدوم شهری عزیزم؟ 

خودم شیراز خیلی کم هست منطقه های خاصی پیدا میشه مثلا چند تا کتلت فلافلی کنار هم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
کدوم شهری عزیزم؟  خودم شیراز خیلی کم هست منطقه های خاصی پیدا میشه مثلا چند تا کتلت فلافلی کنار ...

من اصفهانم گلم 

فلافل و‌سمبوسه و پاکوره و کبه اینجا زیاده ولی ساندویچ کتلت اصلا نیست 

اسی دور هم هستین مرغ بگیرین بخوابونین با نوشابه وسالاد وسوپ جوجه درست کنید با تنقلات 

یا الویه با نون ساندویچی 

سالادماکارانی  و...

میوه هم هست وکیک وتنقلات شام زیاد خورده نمیشه

یا مرغ سوخاری درست کنید 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢