2777
2789
عنوان

تولد خواهرزادمه بیاین ایده بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست
من اصفهانم گلم  فلافل و‌سمبوسه و پاکوره و کبه اینجا زیاده ولی ساندویچ کتلت اصلا نیست

پاکوره و کبه من اینجا ندیدم اسم کبه رو هم تا حالا نشنیده بودم.. باید به خاطر غذا های جدید خوشمزه هم که شده یه سفر بیام اصفهان 😍

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
بوشهر

عزیزم 

منم ساندویچ کتلت را زیر پل خرمشهر خوردم 

توی مغازه یه آقایی به اسم سید ، حالا که فوت شده دیگه خدا بیامرزدش....بابام خدابیامرز هم وقتی نیرو دریایی بودن پیش همین آقا سید ساندویچ کتلت میخوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاکوره و کبه من اینجا ندیدم اسم کبه رو هم تا حالا نشنیده بودم.. باید به خاطر غذا های جدید خوشمزه هم ...

کبه غذای اصفهانی نیست ، عراقیه ، توی جنوب زیاد هست ولی توی اصفهان هم قسمت شاهین شهر که جنوبی ها مهاجرت کردن این جور غذاها زیاد هست 

کبه غذای اصفهانی نیست ، عراقیه ، توی جنوب زیاد هست ولی توی اصفهان هم قسمت شاهین شهر که جنوبی ها مهاج ...

اهاا

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️