2777
2789
عنوان

شوهرم هرشب منو میبره مهمونی

773 بازدید | 20 پست

خونه مامانش خسته شدم یه شب میگه مامان فلان غذارو درست کن ما میاییم  یه شب میگه بریم خونه مامانم اینا بشینیم خونه چیکار کنم درصورتی ک همش بیرونیم،یه شبم بدون اینکه به من بگه اونا دعوت میکنه شب نشینی همشون بیان 

یعنی هرروز گاهی وقتا روزی چندبار منو میبره خونشون دوست ندارم انق ر رفت و امد رو اونم با مادرشوهری ک تیکه میندازه و پدرشوهری ک خیلی بیشعوره و جواب سلاممو نمیده

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو خودت بزن به خستگی مریضی سردرد خودش میفهمه هیچم نگو نمیام چون لج میکنه ادم بده تطو میشی فقط هر با ...

حالا هفته ای یبار برم میگه ن تو نمیری خونه مامانم باید هرروز بهش سر بزنی (انگار الهه یونانه زنه) مگرنه منم دگ نمیرم خونه بابات حالا من چندمله یبار میرم خونه بابام

ی کاری برای خودت جور کن . مثلا درس بخون زبان بخون. کار خونگی راه بنداز . شاگرد خصوصی بگیر ریاضی درس بده ‌ . کار خونگی راه بندازی وقتی میاد خونه کمک میکنه بهت هم درآمدتون بیشتر میشه هم با همسرت نزدیک تر میشی از نظر فکری . هم به هدفت رسیدی و رفت و آمدت کم شده . 

نرو بهونه بیار کارا خونه رو انجام بده، منم شوهرم اینجوریه خیلی دوس داره خانوادش رو جمع کنه ولی منم د ...

نمیشه از بیرون میاییم نه شام گذاشتم نه وقت کردم خونرو تمیز کنم میبینم یه گله اومدن خونم من همینجوری موندم بعد میفهمم شوهرم بدون اینکه به من بگه دعوتشون کرده شب نشینی هرچی بگمشم فابده نداره باز دوباره تکرار میکنه