2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@گندمزارطلایی   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

ممنون عزیزم قربون دل مهربونت ان شاءاله بحق حضرت زهرا هرچی ازخدا میخوای بهت بده و دردنیا و آخرت عاقبت بخیر شی 

بی توقع مهربان باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رو خدمت حضرت صاحب الزمان عجل الله و همه دوستان تسلیت عرض میکنم ...

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀 

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنون عزیزم قربون دل مهربونت ان شاءاله بحق حضرت زهرا هرچی ازخدا میخوای بهت بده و دردنیا و آخرت عاقبت ...

ممنون عزیزم ❤️

ان شاء الله که خدا بهترین ها رو نسیبت کنه و امام زمان یاورت باشه و عاقبت بخیر شی و یار امام زمان باشی ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سلام دوست گلم 🌹    به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ ا ...

سلام دوست گرام خیلی ممنونم از محبت شما 

ان شاالله شما همبه حق بی بی دو عالم به حوائجتون برسید ان شاالله

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 
سلام دوست گرام خیلی ممنونم از محبت شما  ان شاالله شما همبه حق بی بی دو عالم به حوائجتون برسید ...

ممنون مهربونم 💚 همچنین شما دوست عزیز 🌺 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403