2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 20294 بازدید | 1474 پست
السلام علیک یا فاطمه الزهرا س 

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀 

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 
منتظر فرج باشید و ناامید نشوید...  💚حضرت امیرالمؤمنین علی‌بن‌ابی‌طالب علیهماالسلام می‌فرمای ...

التماس دعا 

واسم دعا کن قلب نی نی م تشکیل بشه و بمونه واسم وطعم مادر شدن رو بچشم 

3 بار سقط داشتم قلب تشکیل نمیشد و پوچ بودن 

الان 4 هفته باردارم استرس دارم نکنه بازم قلب تشکیل نشه 

دکتر بهم گفت اگه اینم قلبش تشکیل نشه وسقط بشه باید جنین اهدایی بگیرم 😭

یا فاطمه زهرا🖤🖤🖤🖤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

التماس دعا  واسم دعا کن قلب نی نی م تشکیل بشه و بمونه واسم وطعم مادر شدن رو بچشم  3 بار ...

عزيزم استرس واست خوب نیس

فکرای خوب ومثبت بکن

ان شاءالله هرچی خیره💚

به نیت حاجت روایی شما 

🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🥀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@عمه_شادونه   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِم ...

ممنونم عزیزم💔

منم ب نیت حاجت روایی شما خوندم

اجرتون با خانم فاطمه زهرا💔🥀

مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟ ✨️🌈
@کاربری_دوازدهم_   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

ممنون عزیزم چشم حتما

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیهاو سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

@specialgal   سلام دوست گلم گفته بودین تگتون کنیم تو تاپیک هامون 💚    به ...

ممنون عزیزدلم

السلام علیک یا فاطمه الزهرا علیهاالسلام

حاجت روا بخیر باشین.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

اللهم عجل لولیک فرج بحق حضرت زهرا (س)💚

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
سلام عزیزم ممنونم واقعا 

سلام دوست گلم 🌹 

به نیت حاجت روایی شما 

ممنون عزیزدلم السلام علیک یا فاطمه الزهرا علیهاالسلام حاجت روا بخیر باشین.

فداتون 🌹 همچنین شما دوست عزیز 🌺 

@specialgal   سلام عزیزم ❤️🌺 به نیت حاجت روایی شما  🥀اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِم ...

السلام علیک یا فاطمه‌زهرا سلام الله علیها

ممنون عزیزدلم؛ قبول باشه ان شاءالله و حاجت روا بخیر باشین.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن