2777
2789
عنوان

بارداری

322 بازدید | 43 پست

بچه ها چند وقته اقدامیم ولی مرتب نه حتی تخمک گذاری گرفتم روز تخمک گذاریم هم رابطه داشتیم ولی نمیگیره چرا واقعا🤔الان از اولین پریودیم ۳۱روز گذشت تست زدم منفیه 

آزمایش هم دادم من مشکلی نداشتم ولی همسرم فقط کمبود ویتامین Dداشت آیا تاثیر داره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استرس نداشته باش و بهش فكر نكن اكثر اونهايي كه باردار ميشن دقيقا تايم هايي بوده كه بيخيال بودن و فك ...

نمیتونم اخه وقتی هم همسرم هم خانوادش بهم فشار روحی میارن چیکار کنم خیلی تهدیدم میکنم😔

من 4ماه اقدام کردم نشد،دو ماه دارو مصرف کردم نشد الانم پریودم و نمیدونم درمانم رو ادامه بدم یا نه،میخام اینماه بیخیال شم خسته شدم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️