2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خیره این روزا میگذره بعد دو تا بچه داری ک رفیق هم میشن ولی قبول دارم اولش سخته خالم این جوری ...

ممنون عزیزم

پسرم کوچیکه خیلی وابستس نمی‌دونم چندماه دیگه ک خواهرش بیاد چیکار کنم چطوری رفتار کنم

اینقدر خودمم سرزنش میکنم ک چرا سخت تر پیشگیری نکردم داغون شدم

ویتامین میخوردی چه ویتامینی ؟

دی و ای

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
۴ ماه که چیزی نیست استرس نده به خودت 

اللن شده شش ماه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
بچه یه نعمته رزق و روزیشو هم باخودش میاره چرا وقتی هم شوهرت خوبه هم زندگیت خوبه همه چی خوبه بچه نیار ...

درسته عزیزم ولی وقتی آدم منتظر ی چیزی نباشه لذتی براش نداره 

بیشتر از همه هم نگران بچه اولمم ک ضربه نخوره

ممنون عزیزم پسرم کوچیکه خیلی وابستس نمی‌دونم چندماه دیگه ک خواهرش بیاد چیکار کنم چطوری رفتار کنم ا ...

اگه مامان یا خواهر بیاد یه مدت پیشت خوبه ولی باور کن بعضی ها خودشون میخوان پشت سر هم بیارن ک با هم بزرگ بشن میگم سختی کارت همون اوایله 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز