2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه در این حد دوسش داری یکی دو بار باهاش شروع کن به لاس زدن . مثلا چه خوشتیپ شدید بگو یا رنگ لباست چه بهت میاد اگه دیدی اونم مایل شد اومد سمتت چه عالی اگه دیدی بخاری ازش بلند نشد بی خیالش شو. 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
مغرور باشی بهتره...چون مدام پیگیرش باشی فک میکنه آویزونش شدی و بعدش احساس غرور و تکبر بهش دست میده&n ...

البته خب منم این حرفا رو میزنم بعد تو عمل گند میزنم😂😂😂باید جسور و باهوش باشی....منکه اصلا بلد نیستم کلا 🤣بی خیال

ینی اول رابطه این.؟

باهم آشنا شدیم یبارم همدیگرو دیدیم حدود ۴ماه پیش ... ولی خب خیلی پیگیری نکرد اون ... منم خیلی پیگیرش شدم ولی واقعا دوسش دارم چن وقت پیش صحبت میکردیم گفت یه قرار میذاریم همو ببینیم... من میخوام بدونم چیکار باید بکنم ک اونم جذبم بشه واقعا

باهم آشنا شدیم یبارم همدیگرو دیدیم حدود ۴ماه پیش ... ولی خب خیلی پیگیری نکرد اون ... منم خیلی پیگیرش ...

اجی تو دنبالش ندو بزار اون دنبالت بدوعه این بهترین حرکته بزار اون وابستت بشه اول بعد تو وابستش شو دختر

نه تو یه گروهی باهاش آشنا شدم و بعد دوبار همدیگرو دیدیم الان چندماهه ندیدیم همو... 

اصلا خودتو بهش نچسبون خودتو جلوش یه جوری جلوه بده که بگه اوف چه عزت نفسی داره خلاصه از خودت نامحسوس تعریف کن مغرور باش خودش میاد دنبالت

اجی تو دنبالش ندو بزار اون دنبالت بدوعه این بهترین حرکته بزار اون وابستت بشه اول بعد تو وابستش شو دخ ...

اصلا وابستگی نیس من واقعا دوسش دارم میگم چندماهه ندیدمش ... ن اون میدوعه دنبال من ن من دنبال اون .... ولی من حس عمیقی نسبت بهش دارم خیلی.... نمیدونم چجوری تو دلش جا باز کنم