2777
2789
عنوان

پس انداز

361 بازدید | 33 پست

سلام نظرتونو بگید لطفاك

من چندا وام و قرعه کشی خونگی گذاشتم تابتونم حداقل صدتومان جمع کنم یه پرایدبخرم واسه خودم که آزادی بیشتری داشته باشم شوهرم کاسبه مغازه داره یه جایی میخام برم نمیتونه بیادببرم بااسنپ هم کع هزینه بره بچه هامو کلاس ببرم خودم باشگاه برم راستش زیادهم آزادی ندارم خسته شدم ادخونه نشستن

از پوشاکم زدم ازخیلی چیزا صرف نظرکردم تا یه تومان یه تومان جمع کنم، ولی از یه طرف میگم چرا جمع کنم بزار تاهستم از لحظم لذت ببرم امشب رفتم خونه جاریم دیدم چقد تورفاهه درامدشوهرش خوبه هرچی دوس داره میخره بچش کلاس موسیقی میره احساس کردم بچم یه جوری شد اونو دید تفاوت رو احساس کردن

خیلی خوش گذشت ولی یه جورایی حالم گرفته شدکه چرا شوهرمن زرنگ نیس ولی داداشش انقد عقلش کارمیکنه

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ماشینو بگیر ، ماشینم براتون رفاه میاره دیگه ، وقتت کلی صرفه جویی میشه ، بعد از ماشینم دیگه خرج کن واسه خودتو و بچه ها، واقعا مگه چقدر قراره زندگی کنیم چشم بهم بزنیم سن رفته بالا و فقط حسرت مونده

خب حالا با این قرعه کشی و اینها چقدر طول میکشه ۱۰۰ تومن جمع کنی و قیمت ماشینم تکون نخوره که بتونی بخریش؟!

الان با این قیمتها و خرج های سنگین اصلا نمیشه با پس انداز ادم ماشین و خونه بخره. 

من نظرم اینه که یه وام بگیری ماشین بخری و اقساطش روبدی.

در ضمن هرکسی اولویتی داره. شما ظاهر اونو دیدی که مثلا خیلی چیزهایی که داره خواسته شماست اما نمیدونی واقعا چقدر لذت میبره از زندگیش یا چقدر به خواسته های واقعیش رسیده.

شما میگی اولویتت الان ماشینه پس طبیعیه از خیلی خواسته هات بزنی تا بهش برسی. وقتی بهش رسیدی تمام این حس سرخوردگی و ناکامیت هم برطرف میشه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
شما ماشینو بگیر ، ماشینم براتون رفاه میاره دیگه ، وقتت کلی صرفه جویی میشه ، بعد از ماشینم دیگه خرج ک ...

همونو میگم منم، یه دل میگم این همه جمع کنم خرج نکنم 

خب حالا با این قرعه کشی و اینها چقدر طول میکشه ۱۰۰ تومن جمع کنی و قیمت ماشینم تکون نخوره که بتونی بخ ...

چهارماه دیگه، ولی خوب چکارکنم وام نیس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز