2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
خب حالا با این قرعه کشی و اینها چقدر طول میکشه ۱۰۰ تومن جمع کنی و قیمت ماشینم تکون نخوره که بتونی بخ ...

راستش دیدم خیلی چیزا که من دوست دارم بخرم و پولشو ندارم اون خریده بدون اینکه ذره ای سختی بکشه

راستش پسرم امشب یه حرفی زد اعصابم خوردشد ۹سالشه گفت مامان تو میگی اول سلامتی بعدپول، درسته سلامتی خوبه ولی پول دیدی چقدر توزندگی ادما تاثیرداره

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9780318/بیاین-از-دکوری-جاتتون-عکس-بدین-بشوره-ببره-ایدم-بشه-برامون

توروخدا گزارش بزنین توروخدا 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارماه دیگه، ولی خوب چکارکنم وام نیس

چهارماه خوبه دیگه زود به خواسته ات میرسی پس

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
همونو میگم منم، یه دل میگم این همه جمع کنم خرج نکنم 

اسی دقیقااااا منم دارم از همه ی دارو ندارم میزنم ..پس انداز و طلا و...لباس و...یه ماشین بگیرم....اتفاقا همین الان تاپیک هم زدم....ولی اینم یه بخش‌زندگیه....فرض‌کن فقط لباس بخری و‌هله هوله....سال بعد نمیتونی‌بگیری؟؟سال بعد ک‌ماشبن‌ رو تسویه کردی دوتا لباس‌بخر..بیشتر به تفریحات برس.... بیخیال بابا..برای امثال خودمون ک با چنگ و دندون زندگی میکینیم خیلی دعا میکنم

راستش دیدم خیلی چیزا که من دوست دارم بخرم و پولشو ندارم اون خریده بدون اینکه ذره ای سختی بکشه راستش ...

ببین شما این حست رو به بچه هم منتقل کردی. بچه اونم پسر ۹ ساله چرا باید بدونه مثلا پول چقدر در رفاه یا هرچیزی نقش داره.‌اصلا نباید توی این وادی باشه. من پسر دارم خودم ۷ سالشه ولی اصلا درگیر این چیزا نمیکنمش.

بچه ها دقیقا اینه رفتار و حرفای ما هستن. خب شما انقدر گفتی اون بچه هم حساس شده.

بعدم از کحا معلوم جاریت خودش زرنگ نبوده پول شوهرشو جمع کرده یا از خونه باباش اورده یا یه کاری میکنه یا هزارتا چیز دیگه.

با حسادت زندگی خودتو تلخ میکنی. از فکر و ذهنت بندازش بیرون

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
اسی دقیقااااا منم دارم از همه ی دارو ندارم میزنم ..پس انداز و طلا و...لباس و...یه ماشین بگیرم....اتف ...

اره واقعا خداکمک کنه

مگه با صد تومن میشه پراید خرید؟؟؟  به نظرم حداقل سکه بخر که ارزش پولت کم نشه  تا چهار ما ...

اره یه پراید مدل پایین

ببین شما این حست رو به بچه هم منتقل کردی. بچه اونم پسر ۹ ساله چرا باید بدونه مثلا پول چقدر در رفاه ی ...

نه جاریم نه شاعله نه اهل پس اندازه و این حرفا ففط شوهرش درامدش خوبه اینن خرج میکنه

اره یه پراید مدل پایین

والا مدل پایین بگیری هر روز فقط باید خرجش کنی و رفاه برات نمیاره 

حداقل قرض بگیر یه پراید صفر یا مدل بالا بگیر 

مدل پایین گرفتن پول ریختن دور هست چون تجریش کردم

والا مدل پایین بگیری هر روز فقط باید خرجش کنی و رفاه برات نمیاره  حداقل قرض بگیر یه پراید صفر ...

میدونم ولی تازه میخام سوارشم یادبگیرم چندساله ننشستم

بعشم ازکجاقرض بگیرم

میدونم ولی تازه میخام سوارشم یادبگیرم چندساله ننشستم بعشم ازکجاقرض بگیرم

والا چی بگم انشالله بتونی یه ماشین خوب بخری عزیزم 

ولی خب واقعا بی پولی سخته 

البته آدمها هم فرق دارن 

جاری من هر روز یه مدل میپوشید و هی به من می‌گفت تو کم خرج می‌کنی برا خودت 

ولی خب خونش ۴۵ متره طبقه ۴ بدون آسانسور 

من ترجیح میدم خونم بهتر باشه تا اینکه هرروز بخوام یه مدل بپوشم

والا چی بگم انشالله بتونی یه ماشین خوب بخری عزیزم  ولی خب واقعا بی پولی سخته  البته آ ...

جاری من از همه لحاظ تورفاهه خونه ماشین پول لباس