2777
2789
عنوان

شوهرم میگه....😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 65 پست
من خودم بعضی ها میبینم جوگیر میشم یمدت میرسم به خودم الگو بزداری کن از خانومایی که داعم به خودشون می ...

بخدا منم اینجوری ام تا دو سه روز جوگیر میشم و خیلی خوشتیپ و خوشبو و...کلا خوبم ،بعد دوباره به حالت قبل برمی‌گردم😐😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماکافیه لباس تمیز و مرتب تنت کنی

موهات شونه بزنی و هرروز ی مدل متفاوت از دیروز ببندی عطر بزنی و خوشبو باشی

میمونه آرایش ک قرار نیست هفتصد قلم ارایش کنید عزیزم

ی ریمل و رژ لب هم میتونه ارایش باشه

روز بعدش خط چشمم بکش

رنگ رژ و لاکتو عوض کن

و..... 

بایه رژ ساده پوست هیشکس اسیب نمیبینه روحیه خودتم بهتر میشه 

هرازگاهی فقد بیشتر کن ینی رژگونه بزن کرم سفید کننده بزن و... ولی عین هم نباشه هرروطمتفاوت

خودت قبول داشته باش شوهرخاله منم خودش کشت خالم چاق شه اما خالم گفت وزنم بدنم دوست دارم دلیلی نداره چ ...

آفرین به خالت،،،،من فوری بغض کردم و از شوهرم ناراحت شدم گفتم مگه قیافه خودم چشه که میگی آرایش کن حتما خیلی بدم☹️😔کلی اعتماد به نفسم اومد پایین ولی اشتباه کردم

از بس کرم زدم همه صورتم شده جوش،،،به خودشم گفتم گفت فقط رژ و خط چشم بزنی کافیه ،،،،خیلی سخته ب ...

خب نزن کرم

راس گفته مردا جزییاتی عین جوش و رژگونه یا رنگ پوست و کرم رو دقت نمیکنن

شما اول ی روتین بزار خانومارایش ک همش کرم نیست پوست مشخصه ک داغون میشه چون اکثر خانوما روتین مراقبتی درستی ندارن

منکه بکنم نکنم هیچی نمیگه  اخه جوری ارایش میکنم که با نکردن یکیه در این حد ساده😂

اوخی 😍

منم عاشق آرایش لایت و ساده ام ولی شوهرم جیغ دوس داره که خیلی ام ضایع اس😂😂😂

آفرین به خالت،،،،من فوری بغض کردم و از شوهرم ناراحت شدم گفتم مگه قیافه خودم چشه که میگی آرایش کن حتم ...

اره بابا خانوما خودشون عالین اگه اینستا داری پیج محمد رضا برخورداری فالو کن از مدافعان حقوق زن باشعور حدود ۱ میلیونن فکر کنم فالور داره و واقعا انگیزه میده به ادم

من آرایش میکنم میگه چع خبره آرایش نمیکنم میگه به خودت نمیرسی میگم خو آرایش میکنم گیر میدی میگه آرایش ...

وای اینم بعضی وقتا میزنم به سرش چند روز پیش برای مهمونی آرایش کردم گفت عروسی عمته 😐😅😂خدایا شفا🤲