2777
2789
عنوان

شوهرم میگه....😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 65 پست
همسرتونم همیشه آرایشگاه رفته و تمیز و ادکلن‌زده‌س؟ والله مردا خودشون با سه من ریش و پشم انتظار دار ...

واااااای حرفات محشره

خیلی انگیزه گرفتم 

واقعا ممنونم ازت 

امیدوارم به آرزوهای قشنگت برسی ❤️

چ کاریه.پوستت بعد از یه مدت خراب میشه اگه هرروز با آرایش باشی نهایتا یه رژ قرمز بزن و موهاتو مرتب کن ...

اونم همینو میگه میگه فقط رژ و خط چشم ولی بازم تنبلم😅😂😐البته بخاطر حاملگیمم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماکافیه لباس تمیز و مرتب تنت کنی موهات شونه بزنی و هرروز ی مدل متفاوت از دیروز ببندی عطر بزنی و خو ...

درست میگی جیگر 😘 ممنون خیلی مفید و عالی بود حرفات واقعا سپاسگزارم

البته به هیچ عنوان لوازم ارایش فیک استفاده نکینا. هرچیو ک بیشتر استفاده میکنی سعی کن برند بهتری باش ...

اره دیگه وقتی خودش میخواد بایدم خرج کنه،وقتی خودشو ببرم خرید اون موقع می‌فهمه چه غلطی کرده😐😂😂😂😂

خودمم به همین داشتم فکر میکردم،ممنون دوستم

عزیزمی فقط گلم حتما تهران انجام بده و پیش کسی برو که مستر آکادمی فی باشه که اصولی برات انجام شه بعدا بدرنگی و پخش رنگ و غیر قرینگی نداشته باشه موفق باشی گلم

اره دیگه وقتی خودش میخواد بایدم خرج کنه،وقتی خودشو ببرم خرید اون موقع می‌فهمه چه غلطی کرده😐😂😂😂😂

آفرین به شما

تازه بعدشم کم کم برنامه های دیگه رو شروع کن، فیشیال پوست برو، مژه بکار...هرکاری ک حس میکنی قرتی بازیه انجام بده ، به خرج ک افتاد متوجه میشه این چیزا هزینه داررررره😜😆

پس از فردا شروع کن

هرچیزی ک نیازه ازش پول بگیر و فردا بخر🥰

برو حموم دوش بگیر، شامپو بدن بزن بذار ۱۰ دقیقه رو پوستت بمونه...شیو کن...موهاتو نرم‌کننده یا یه ماسک خوشبو بزن. صورتتو با شوینده مناسب بشور.

اومدی بیرون حتما ضدعرق بزن (مام یا اسپری) من اسپری رکسونا و مام آی‌پلاس میزنم. 

لوسیون خوشبو بزن

موهاتو اتو سشوار بکش یا فر کن اگه روغنی چیزی داری به نوک موهات بزن

لباس تمیز و ادکلن یادت نره

ابرو و صورتتو اصلاح کن

بعدم یه آرایش ملیح

ناخنات اگه کاشت نیست لاک بزن

اون عطرررری ک میپیچه بهت عالیهههه،خودتم به این مراحل عادت میکنی وقتی میخای بخابی دوس داری طی روز همه اینکارا رو کرده باشی تا خوشبو بخوابی(البته الان ک هواسرده اینا یک روز درمیون اوکیه)