2777
2789
عنوان

شوهرم میگه....😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من اکثرن آرایش دارم همسرم میگه من چهره ی ساده ی تورو دوس دارم آرایش نکن چشونه این مردااا

منم امروز ازش ناراحت شدم گفتم مگه قیافه خودم چشه که میگی آرایش کن گفت خوبی ولی من دوست دارم آرایش داشته باشی ☹️

من آرایش میکنم میگه چع خبره آرایش نمیکنم میگه به خودت نمیرسی میگم خو آرایش میکنم گیر میدی میگه آرایش نکن به خودت برس بخدا😐😐

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
دیگه چاره ای نیست..قبل از اینکه میخاد بیاد یه کرم و ی رژ پررنگ و ریمل بزن...تمام کلش ۵ دقیقه طول میک ...

از بس کرم زدم همه صورتم شده جوش،،،به خودشم گفتم گفت فقط رژ و خط چشم بزنی کافیه ،،،،خیلی سخته برام😑

اره بخدا پوستم داغون میشه به خودشم گفتم گفت خب کرم و پنکیک و اینا نزن ولی همیشه رژ و خط چشم داشته با ...

خب تتو کن یا کاشت مژه بنظرم مژه خیلی ناااز میکنه آدمو 

من انقد دلم میخاد بذارم اما دخترم خیلی بکارام حساسه فک کنم بذارم دونه دونه بکنه!

همسرتونم همیشه آرایشگاه رفته و تمیز و ادکلن‌زده‌س؟

والله مردا خودشون با سه من ریش و پشم انتظار دارن درُ ک باز میکنن یه حوری بهشتی بره استقبالشون🤣

ولی خب در کل خیلی خوبه که آدم همیشه اراسته و مرتب باشه.

ابروهاتُ میکروبلدینگ کن،خط چشمت هم یه تتوی ظریف کن که چشم و ابروت بی روح نباشه اگه دوس داری.

کرمپودری بگیر ک به صورتت آسیب نزنه یا کمترین آسیبُ داشته باشه از این کرمهای درمانی و مفید ک پوشش هم دارنُ کرمپودری هستن. یه رژ و ریمل هم بزن. اگه میکاپ بییییشتر دوس داره برای روزانه کارت یکم سخت میشه🌚😐

پشت پلکت رو سایه های ساده میتونی بزنی

یه روز خط چشم بکش

یه روز با سایه مشکی خط بکش ....

ای‌ن‌س‌تا گرام میتونی کلیپ های اموزشی ببینی اگ بلد نیستی

من خودم خیلی آرایشو دوس دارم،اکثرا هم همه‌جا میکاپ دارم و موهامم ویو میکنم فر های درشت...عادت کردم. ولی همسرم بی تفاوته😐😐میدونی چی ، وقتی جزو روتین زندگیت باشه عادت میکنی بهش،بعد خودت نمیتونی دیگه انجام ندی

چندروز برای خودت برنامه بذار ک حتتتما اینکارا رو بکنی وقتی بیدارمیشی...

حالا نه صرفا بخاطر حرف آقااا، واسه دل خودت یه تکونی بخور یکم آرایش کن روزا