2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ببین چی میگه

1365 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من سه ساله ازدواج کردم رابطمم باشوهرم خوبه باخانوادشم خوبیم یعنی صمیمی وخوب همیشه بهشون مهمونی میدم احوال پرسی میکنم خوبم باهاشون اونام خوبن اما عروسهای دیگه سال تا ماه هم رفت وامد نمیکنن باهاشون متاسفانه دورم ب خانواده خودم اما ب اینا نزدیکم کمر دردی شدم تو مهمونیا ازبس کار میکنم و شاغلم هستم پاره وقت مژه کارم مادرشوهرم گردن درد داره نوبت دکتر گرفتم براش هر روز زنگش میزنم اما دیروز مهمون داشتم ب شوهرم گفتم برو ناهار خونه مامانت تا دوستم ک مشتریمم هست بیاد اما گفته بود نیا گردنم درد میکنه بعدم پیام دادم ب خواهرشوهرم احوال پرسی مامانش کنم میگه مامانم زحمتش زیاده مامان باید برن هر روز خونه یکی از بچه هاشون اخه من مامان خودمو پرستاری نکردم مریض بود عروس های دیگم که رفت امد ندارن منظورش اینه که مامان رو نگه دار خیلی لجم گرفت شما بودین چی میگفتین

از لجش که قراره پسرخودشون بره اونجا اینجوری ب من گفت خب من نزدیک اینام که هوامو داشته باشن مثلا اصلا هیچی باشه نمیره ولی یعنی چی میگه بچه ها نگه دارن انگار من با این کمرم میتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا بروی خودم نمی آوردم 

یا هم میگفتم بنظرم اره عزیزم خوبه ی جلسه باشه که همه خواهر برادر ها باشن و تصمیم بگیرن چه دور چه نزدیک بالاخره مادر هم زحمت برای همه کشیدن و هم. برای حال و هواشون خوبه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من بودم کمتر خودشیرینی میکردم  صمیمیت با خانواده ی شوهر غلطه اشتباه محض کمتر رفت و آمد کن برا چی به خواهرشوهرت زنگ میزنی آخه 😐

عزیزم عروسای دیگه حتما اخلاق اینا دستشون اومده که رفت و آمد نمیکنن

یا بروی خودم نمی آوردم  یا هم میگفتم بنظرم اره عزیزم خوبه ی جلسه باشه که همه خواهر برادر ها با ...

دوتا داداش مجزد مسن داره شوهرم اونا رو چیکار میکنن بعدم بقیه پسرا زناشون رفت امد ندارن یه جوارایی قهرن فقط منم اخه🙄

من بودم کمتر خودشیرینی میکردم  صمیمیت با خانواده ی شوهر غلطه اشتباه محض کمتر رفت و آمد کن برا چ ...

خود شیرینی نیست ازاول اشتباه کردم بعدم شوهرم خیلی پیله اس که رفت امد وقاطی بشیم 

مامان خودم شیش ماه مریض بود نتونستم کمکش کنم خودمم الان الرژی دارم کورتون میخورم کمرمم درذ میکنه خواهرشوهرم یه دونس تنها دختره اما ارث باباش رو مساوی برد خب نگهش داره مامانشو شوهرم نداره طلاق گرفته مجزدی با بچهاش زندگی میکنه

خود شیرینی نیست ازاول اشتباه کردم بعدم شوهرم خیلی پیله اس که رفت امد وقاطی بشیم 

خب هنوزم دیر نشده منم اولش همینطوری بودم بعد دیدم همع کارا وظیفه ی من شده خواهرشوهرام مث مهمون میومدن و میرفتن منم کم کم رابطه ها رو کم کردم تا به تعادل رسید فقط یادت باشه کم کم باید فاصله رو کم کنی تا به چشمشون نیاد واست دردسر بشه 

اینم بگم هیچ وقت خانواده ی شوهر عروس رو به عنوان دخترشون یا عضوی از خودشون نمیدونن پس توقع نداشته باش هواتو داشته باشن

مردا که اکثرا دوست دارن دائم با خانوادشون رفت و آمد کنن مهمونی بدن این زنه که باید حد و حدود رو نگه ...

اره واقعا ازاول خریت کردم ولی تواین سه سال اینا یکبار فقط ناهارشامی دعوتم کردن بقیش دو ساعت سه ساعت بود اونم عصر منکه اصلا از حرفش خوشم نیومد هنوز بچه دار نشده مادرشوهرنگه دارم