2777
2789
عنوان

شما اگر شوهرتون بگه حق نداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 62 پست

وااای خیلی روزهای بدیه من جندسال همینجوربودم بعدش بهترشد😔خیلی سخته دوری

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف میزنم و قانعش میکنم. ازش دلیل میپرسم که بدونم منطقیه یا نه. خیلی نرم و آروم و منطقی.

ولی میدونم که وظیفه ی من در حال حاضر حفظ تنش های زندگی خودمه و شوهرم حرفش مهم تره و حرفش رو گوش میدم ولی وقتی که قانعم کنه و دلیل منطقی بگه.

یا با خودش میرم.

بالاخره اونم انسانه. درک میکنه که باید کمک کرد و..

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.
حتی نمیتونی پنهونی ازش بری

نه هرجا میرم‌باید اطلاع داشته باشه و مجبورم چمدروزی ازشهرمون برم خونه خواهرم شهردیگه پیش بچه اون که مدرسه ای تا خواهرم بیاد برا کارای بابام

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

نه بحرفش گوش نمیدم دندش نرم خودش کار کنه بهش بگو مگ کی برا داماد کاری کرده اگرم نکرده خودش میدونه و خداش مگ مامور حسایه؟ همینی که هست نوبت ننه بابای خودتم بگو میرسه نذار حرمتا بشکنه فردا یکی از اعضای خانواده ات مریض شد نذارم تکون بخوری

اونموقع اگه ببینم بشنوم سمت پدرمادرش رفته روزگارشو سیاه میکنم هیچ مردی حق نداره برای رابطه با مادروپدر تصمیم بگیره رابطه با خواهر وبرادرو میتونه اما پدرومادر نههههه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

به هیچ وجه گوش نمیدم از نظر شرعی هم رفتن به منزل پدرو مادر و سرزدن بهشون نیاز به اجازه همسر نداره برو به پدرو مادرت برس 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام چطوری؟ از نفس خبر داری؟(دختری_از_جنس_یخ)

سلام ممنون❤

ن عزیزم خودمم بعد دوماه اومدم سایت ازخیلیا خبرندارم😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین خودمو مثال بزنم برات

خانواده من ب همسرم خیلی احترام میزارن الان ولی زمان خواستگاری بعد از ۵_۶ بار نه گفتن آخر اوکی رو دادن. خب غرورش خورد شد اما ب هیچ وجه ب روم نیاورد 

الان خودش بیشتر از من میره خونه پدرم اینا

بنظرم بشین با همسرت صحبت کن زبون نرم سنگ رو هم آب می‌کنه

دقیقا عین شوهر من . ببین من ۱۱ سال با این افکار پوسیده ش به خاطر پدر مادرم موندمو زندگی کردم فقط بخاطر اینکه بعضیا میگفتن فقط شوهرت برات میمونه .ولی یه اتفاقاتی برام افتاد که فهمیدم جز پدر و مادرم کسی بدردم نمیخوره همشون برن گمشن.منم قبلا مثل خر بحرفش میکردم الان کافیه این خرف رو بزنه میگم فقط طلاق .  پدر مادرت رو با هیچی عوض نکن .

خدا نسل همچین مردایی رومنقرض کنه حالا ننه بابای خودش بود شمارو هم مجبور میکرد شب وروز در خدمتشون باشه. 

به حرفش گوش نکن خدایی نکرده اتفاقی برا بابات بیفته حسرت به دل میمونی. 

2790
2778
2791
2779
2792