2777
2789
عنوان

شما اگر شوهرتون بگه حق نداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 62 پست

من از شرایط زندگی شما اطلاعاتی ندارم که بتونم نظر بدم که چی کار کنی اما باید بگم که شوهرت متاسفانه به بدترین نحو تاوان این کارش رو خواهد داد

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

چقد بی درکه😐😐😐

چاقو ام زده باشنش بازم اونا پدرومادر توان و حق نداره بگه نرو

هیچ فکرکرده اگه نزاره بری و دور ازجون زبونم لال پدرتون ازدنیا برن چه حسرتی رو دلت میمونه و تا عمرداری یادت نمیره و اونو مقصر میدونی😟

😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف میزنم و قانعش میکنم. ازش دلیل میپرسم که بدونم منطقیه یا نه. خیلی نرم و آروم و منطقی. ولی ...

دلبلش همبنه که گفتم کلا با مادرم مشکل داره باهم نمیسازند.وهبچ طریقی قانع نمیشه فقط میگه نرو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بگو اصلا تو فک کن پدر من نیست. یه انسان دیگه ست. انقدر ما بی وجدانیم که وقتی کمک میخواد نریم کمک؟ انقدر ما حقیریم؟

بعدشم بگو باشه اون بد بوده تو خوب باش.

و اینکه بگو که پدر من رو تو دیده بودی و اومدی خواستگاری. انتظاری هم نباید داشته باشی. اگر هم داری تقصیر من نیست. نمیگرفتی منو. والا

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.

بهش بگو اونا پدر مادرمن یه عمر واسه من زحمت کشیدن منو بزرگ کردن همین کافیه که آخر عمرشون بهشون خدمت کنم..بگو تو که بچشون نیستی واست کاری کنن.. بگو پدر مادر خودتم بودن بی محلشون میکردی

دقیقا عین شوهر من . ببین من ۱۱ سال با این افکار پوسیده ش به خاطر پدر مادرم موندمو زندگی کردم فقط بخا ...

متم گفتم طلاق اکر نخاستی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بگو پدر مادرم منو به اینجا رسوندن اگه اونا نبودن الان تو زن به این خوبی نداشتی وظیفه پدر مادرم نیست واسه تو کاری بکنن ویروس به پدرت سر بزن  بگو با حرفات به وجدانت شک میکنم 

مامان الهه کوچولو 
آها ممنون🌷 اینارو چی؟ 0dayana0 یه بنده خدا گیس بریده تعلیقی Tika Hoodjoon

فدات💋

نمیشناسمشون 🙊😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بگو اصلا تو فک کن پدر من نیست. یه انسان دیگه ست. انقدر ما بی وجدانیم که وقتی کمک میخواد نریم کمک؟ ان ...

انفاقا منم گفتم اصلا ادم غریبه هم بود میکردم این که جای خود

اونموقع اگه ببینم بشنوم سمت پدرمادرش رفته روزگارشو سیاه میکنم هیچ مردی حق نداره برای رابطه با مادروپ ...

منم گفتم باشه خاستی گوش میدم ولی هیچ توقعی دیگه ازم ندلشته باش برم خونه فک و فامیلت  ناراحت شد گفت گرو کشی میکنی

2790
2778
2791
2779
2792