2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی اگ وقتی از بغض نفست بالا نمیاد(:

بقول یکی از دوستام وقتی خودتو بکشی تازه میفهمی این دردا شوخی ای بیش نیوده،درکت میکنم خودمم روزی هزار بار این فکر ب سرم میزنم ولی خب...

اَکِ دو ، صرفا unknown

حتی اگه از بغض بمیری هم نباید اینکارو کنی من تجربشو دارم 

نکن هرچیزی میگذره شاید بد ساید با عذاب ولی بالاخره میگذره و تو باید خودتو دوس داشته باشی این از هرچیزی مهم تره 

قوی باش مطمعنم از پسش برمیای تو میتونی 

باشه ؟

حق داری... ولی سخت تررررررین روزها هم میگذره...نه اینکه بگم بعدش بهشت میشه همه چیز، ولی این سختی شدید هم نمیمونه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شما با خودکشی جسمت را ازبین میبری ولی روحت که الان اذیته  بازباخودته تازه مشکلاتت بیشترمیشه

ادامه ی کلامتون... الان روحت داره عذاب میکشه بعد خودکشیم راحت ک نمیشی هیچ هزار برابر روحت عذاب میبینه پس با اینکار جسمتو از بین بردی عذاب بعد مرگو میخای چیکار کنی

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
مشکل چیه دختر خوب 

خونواده زندگی سخت 

هرچی دوییدم ب بن بست خوردم

هیشکی دردام ندید همه بفکر خودشونن

بعد سالها یکی پیدا شد گفتم تکیه گاه باشه درکم کنه اما ادم نبود...

خونواده زندگی سخت  هرچی دوییدم ب بن بست خوردم هیشکی دردام ندید همه بفکر خودشونن بعد سالها یک ...

تو زندگیت ب کسی وابسته نباش خودت برای هدف و ایندت تلاش کن ب هدفت ک رسیدی اونوقت میفهمی ک چقدر لذت بخشه حاصل تلاش و دست رنجت چقدر ادم ارزشمندی هستی 

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪