2777
2789
عنوان

با همسرم بحثم شد خیلی حالم بده

343 بازدید | 23 پست

توی این سه سال ازدواج هر چند ماه یک بار سر بچه دار شدن بحث‌ کردیم( سه سال هم دوست بودیم) ، هر بار یه بهانه ای می یاره ، چند ماه پیش بحت کردیم به جایی نرسیدیم میگه الان وقتش نیست هیچ وقت قطعی نمیگه نمیخوام که حداقل من بدونم ، میگه من عاشق بچه هام اما الان وقتش نیست ، بهانه ش اینه که مثلا باید اول خونه بخریم ( ما یه خونه داریم که دادیم اجاره و منظورش یک‌خونه بهغیر از اون خونه س  ) حالا باز باهاش بحث کردم که من سی وشش سالمه و تا تو بیای خونه بخری من پیر شدم و نمیتونم بچه دار بشم ، حالا الان بهانه ش شرایط فعلی ایران ،( هر بار یه بهانه ی جدید میاره) خب تا بیاد شزایط ایران معلوم بشه من پیر شدم، خب من چی کار کنم که آرزومه مادر بشم ؟ بهش میگم الان دو‌ماه ایران بهم ریخته ما تپی این چند سال جرا بچه دارنشدیم ؟ باز بهانه میاره ، امشب قطعی مطمین شدم که روش نمیشه رک بگه بچه نمیخواد و من الکی هر بار بحث‌میکنم ، باید چی کار کنم ؟ بیخیال بچه بشم ؟ اشتباه کردم دیر ازدواج کردم انقدر دانشگاه رفتم نفهمیدم که باید به فکر‌ازدواج‌هم باشم 😞

لعنت به درسو دانشگاه من ۲۴ازدواج کردم میگم دیر بودهههههه چون دوستام همه ۱۹و۲۰ ازدواج کردن

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شوهرت براش دیر نمیشه این شمایی که برات دیر میشه بنظر من هرررر شبببب کلیددددد کننننن

خب منم همین رو میگم به من حس گناه میده میکه توی شرایط الان ایران با این قیمتها فردا بچه بزرگ بشه بهت فحش میده چرا من رو به دنیا اوردی 

اینطور که از حرفات معلومه بچه نمیخواد، من تو کرونا و شرایط سخت باردار شدم، انشالله که خدا به دلش بندازه و خودش بهت بگه بچه میخواد و به زودی باردار بشی عزیزم ❤️

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

تو همین الان اقدام کنی از کجا معلوم زود باردار شی من ۳ساله اقدامم

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
لعنت به درسو دانشگاه من ۲۴ازدواج کردم میگم دیر بودهههههه چون دوستام همه ۱۹و۲۰ ازدواج کردن

دوره ی ما دهه شصتیها افتخار بود که هی مدرک‌دانشجوییمون رو ببریم بالاتر و هی هر پسری میومد رد میکردیم حالا به خاطر بچه باید التماس کنم …. 

خب منم همین رو میگم به من حس گناه میده میکه توی شرایط الان ایران با این قیمتها فردا بچه بزرگ بشه بهت ...

باید بهش بگی شما باید موقع ازدواج به من میگفتی بچه نمیخوای تنهایی نمیشه برای بقیه نسخه پیچید

تو همین الان اقدام کنی از کجا معلوم زود باردار شی من ۳ساله اقدامم

من همه ی این حرفها رو میزنم اما اصلا درک نمیکنه باورش نمیشه که همین الان هم سنم برای مادر شدن زیاده ! هر بار بهانه میاره با من رک‌نیست ، بهش میگم خب مثلا من چهل و پنج سالم شد خونه و ویلا و اقامت خارج دلشته باشم اما بچه نداشته باشم به جه دردم میخوره ؟! اصلا اصلا نمیفهمه چی میگم

من همه ی این حرفها رو میزنم اما اصلا درک نمیکنه باورش نمیشه که همین الان هم سنم برای مادر شدن زیاده ...

جندساله ازدواج کردی؟ناخواسته باردارشو؟

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

اینطور که از حرفات معلومه بچه نمیخواد، من تو کرونا و شرایط سخت باردار شدم، انشالله که خدا به دلش بند ...

توی دوران کرونا هم بهانه ش کرونا بود … هر بار بهانه ش با شرایط فعلی اون زمان تغییر میکنه

میترسه باید تو عمل انجام شده قرار بگیره اگه قرص میخوری نخور 

اگه روش جلوگیری توسط خودشه که هیچی کاری نمیتونی بکنی مگه اینکه دعا کنی از دستش در بره😁

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند