2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم؟

1343 بازدید | 54 پست

دلیل کات کردنم دیر جواب دادنشه وقت نزاشتنشه اولا خوب بود الان اصلا محل نمیده اینطوری حس میکنم ک حال و حوصله امو نداره وگرنه من دوسش دارم 

زیاد چت نمیکنیم اینروزا یعنی یا اون ج نمیده یا من 

چندروز پیش گفتم دیگه نمیخام باشم و بلاکش کردم باز اومد پیام داد دلم براش سوخت مثل قبل شدیم ولی الان گیر کردممم نمیخام دیگع باشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیام بده که دیگه نمیشه و بای

بعد بلاک کن و شمارشو بپاک

اما اگه واقعا خودت ازش دل کنده باشی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
همین طکری کمتر وکمتر میشه تا جایی که میبینی اوووه چند ماهه نیست مثل الانمن که شد ۷ماه البته بیشتر&nb ...

اخه اینجوری خودم خیلی بیشتر اذیت میشم میخام یهو تموم شه بره

اره واقعا اینروزا اصلا احساس خوبی ندارن بلاتکلیفی خیلی بده نه غذای درست و حسابی میتونم بخورم نه بخوا ...

کاملاااا درکت میکنم گلم 

حس سردرگمی داری انگار گیجی

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
اخه اینجوری خودم خیلی بیشتر اذیت میشم میخام یهو تموم شه بره

عمرا بتونی 

اینجوری بی دردسر ترم هست 

خودت نمیتونی هی دلت هواشو میکنه اما سر خودتو گرم کن جوری که وقت اضافه نداشته باشی بعد فراموش میشه اونم دیگه پیام نمیده😊

پیام بده که دیگه نمیشه و بای بعد بلاک کن و شمارشو بپاک اما اگه واقعا خودت ازش دل کنده باشی

من میتونم دل بکنم ولی نمیخام دلش بشکنه یا کارما بعدا تلافی کنه سرم😑