2777
2789
عنوان

امتحانات پیام نور چطوریه

738 بازدید | 6 پست

سلام بچها من دانشجو ترم یک علوم تربیتی هستم تو پیام نور بچهاا تو برگه انتخاب رشته ک واحدای درسی و اینا نوشته بود چنتا تاریخ جلو اسم کتابا نوشته بود میگن ک اونا امتحان ترمن ولی امروز یکی بچها رفته بود کارت ورود به جلسه بگیره میگن ک برنامه امتحانا تو کارت ورود هست درسته یا نه یا اونی ک تو برگه انتخاب واحد نوشته درسته گیج شدم سایت منو ۲۹۰ تومن بدهی زده در حالی ‌ من اول ترم موقع ثبت نام یک میلیونو صدو پونزده زدم به حساب گیج شدم فردا برم کافی نیست حالا کدوم درسته یا الان زوده برا ترم از دی شروع میگنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن برنامه اصلی تو کارت ورود به جلسه هست 

من امروز کارت ورود به جلسه رو نگاه کردم تاریخ یکی از امتحانا ( اندیشه اسلامی ) تغییر کرده بود بقیه همونی بود که موقع انتخاب واحد گذاشته بودن به هر حال تاریخ دقیق اونی هست که توی کارت ورود به جلسه هست بهتره کارت رو بگیری و بر اساس اون  بری واسه امتحان

پیام نور اول موقع انتخاب واحد یه کم پول میگیره اجازه اتتخاب واحد میده موقع امتحانم بقیه پول و میگیره ...

عزیزم من اگه فقط نمونه سوالای اخر هر فصلو بخونم معدلم بالای ۱۲ میشه ؟ 

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ... بچها نخندینا ...بنام خدای رنگین کمان ... بچها کمککک🙃جوونای ما عاشق ایرانن ولی نمیتونن یه متر از زمینشو بخرن😄