یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد ناراحت شدم از امضات... خدا همه ی بیمارا رو شفا بده 😓
ایشالله
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
عزیزم بوی دهان حتما یه دلیلی داره یا سنگ لوزه داری یا هم دندون هات خرابه من سنگ لوزه داشتم با چراغ گوشیت نگاه کن که ببین سنگ لوزه داری یا نه سفید هستن من خودم سنگ لوزه داشتم یه عالمه با دستم در آوردم بوی دهانم از اون بود
من مردم با امضات . برادر منم قند داره بمیرم براش که کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه
بگو به برادرت شاید کسی مثل خودش بتونه کنارش باشه
ولی خب من حق میدم که بقیه حاضر به ازدواج نباشن
تا وقتی انسانهای سالم هستن چرا ما؟
منم صبح ها از خواب بيدار ميشم دهنم تلخ ميشه شديد،از كلاس ٧ اينطور شدم دهنم بو ميگيره مشكل دندون هم ندارم چيزي ميخورم خوبم ولي ١٠دقيقه بعد بو ميگيره خسته شدم ديگه هيج درماني هم نداره انگار تا كي ادامس اخه