2777
2789

ادامس اکالیپتوس بایودنت

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ادامس اکالیپتوس بایودنت

چقد ناراحت شدم از امضات... خدا همه ی بیمارا رو شفا بده 😓

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد ناراحت شدم از امضات... خدا همه ی بیمارا رو شفا بده 😓

ایشالله

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اسی نمی‌دونم ...

من رفتم دکتر گفت بعضیا کلا اینجورین مدلشون اینه که دهنشون بو میده.. :/ 

یا ممکنه از دندون باشه ... 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم بوی دهان حتما یه دلیلی داره یا سنگ لوزه داری یا هم دندون هات خرابه من سنگ لوزه داشتم با چراغ گوشیت نگاه کن که ببین سنگ لوزه داری یا نه سفید هستن من خودم سنگ لوزه داشتم یه عالمه با دستم در آوردم بوی دهانم از اون بود 

ادامس اکالیپتوس بایودنت

من مردم با امضات . برادر منم قند داره بمیرم براش که کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
من بمیرم برات🥺😔💔

خدا نکنه عزیزم♥️

من مردم با امضات . برادر منم قند داره بمیرم براش که کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه 

بگو به برادرت شاید کسی مثل خودش بتونه کنارش باشه

ولی خب من حق میدم که بقیه حاضر به ازدواج نباشن  

تا وقتی انسانهای سالم هستن چرا ما؟

واقعا سخته انشاالله که خدا کمکت کنه بهتر شی🥲💔

مرسی عزیزم♥️♥️

منم صبح ها از خواب بيدار ميشم دهنم تلخ ميشه شديد،از كلاس ٧ اينطور شدم دهنم بو ميگيره مشكل دندون هم ندارم چيزي ميخورم خوبم ولي ١٠دقيقه بعد بو ميگيره خسته شدم ديگه هيج درماني هم نداره انگار تا كي ادامس اخه

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok