2777
2789

مال منم هفته ی 8 شروع شد، بعد چند هفته کمتر شد دوباره شدید شد

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه که عزیز حالا همه چی بخور به تناسب

هر هفته توی باداری چیزای جدید میبینی عزیز عادیه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
شما الان بارداری؟

بله 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
خیلی خوبه که عزیز حالا همه چی بخور به تناسب هر هفته توی باداری چیزای جدید میبینی عزیز عادیه

چند روزه ترشحاتم زیاد شده و ببخشید زرد رنگه امروز هم که ویارم قطع شده نگرانم که نکنه جنین رشدش متوقف شده باشه

من از ده هفته شروع شد تا ۲۲هفته  بعضی روزا تهوع نداشتم دوباره  شروع میشد  خسته شدم تا تموم شد اصلا هم وزن نگرفتم   الان  چند وقته یکم بهتر شدم

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

وای خوش ب حالت من همین الان از ترس اینک حالم بعم نخوره جرات ندارم تکون بخورم😤

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

من از ده هفته شروع شد تا ۲۲هفته  بعضی روزا تهوع نداشتم دوباره  شروع میشد  خسته شدم تا ...

عکس پروفایلتون خودتونید؟؟ 

میشه لباستون رو از نزدیک ببینم اگ امکانش هست

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

چند روزه ترشحاتم زیاد شده و ببخشید زرد رنگه امروز هم که ویارم قطع شده نگرانم که نکنه جنین رشدش متوقف ...

عزیزم برو  ی سونو بده  از نگرانی  در بیای انشاالله ک نی نیت صحیح و سالمه  بارداری کلا استرسته الان ک  شدم ۲۹هفته پیر شدم از غصه و استرس بخدا

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤
ترشح هم داشتین هفته های ۸ یا ۹؟

ترشح طبیعی؟ یا صورتی و...؟ 

اگه ترشح سفیده و بی بو طبیعیه

من از ده هفته شروع شد تا ۲۲هفته  بعضی روزا تهوع نداشتم دوباره  شروع میشد  خسته شدم تا ...

من از اوایلش داشتم و هفته ۷ به اوجش رسید الان هم انقد ترشحاتم زیاد شده و زرد رنگ شده میترسم چون میگن قطع علائم هم نشانه خوبی نیست