الهیبامیدتو۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 346 عنوان التماس دعا 51 بازدید | 3 پست سلام میشه امشب ک شب اول فاطمیه هست برای مشکله همه و من نفری یه صلوات بفرستین ؟خدا ب موسی ع وحی کرد بازبانی ک گناه نکردی دعا کن ،تا اجابت کنم موسی گفت :کدوم زبان هست ک گناه نکرده باشه ؟خدا گفت تو باز بان دیگران گناه نکردی ،بگو برات دعا کنن 1401/09/16 | 18:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asheghetamnn عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1581 سلام گلم ۱۰ صلواتواسه تمام کسایی که دارن این تاپیک رو میخونن دعا کردم لطفا هرکس که این پیاممو خوند میشه واسم دعا کنه که هرچه زودتر ازدواج کنم و خوشبخت بشم ممنون چ آرزوهایی ک آرزو شد...!
الهیبامیدتو۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 346 سلام گلم ۱۰ صلوات واسه تمام کسایی که دارن این تاپیک رو میخونن دعا کردم لطفا هرکس که این پیاممو خوند ... خیلی ممنون خدا خیرتون بده انشاالله خوشبخت بشید بحق صاحب امشب
asheghetamnn عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1581 خیلی ممنون خدا خیرتون بده انشاالله خوشبخت بشید بحق صاحب امشب آمین امیدوارم تا چند روزه دیگه بیام تاپیک مراسم عقدمو بزارم واستون چ آرزوهایی ک آرزو شد...!