2777
2789
عنوان

مقدار مصرف آزیترومایسین 100 درسته؟

100001 بازدید | 16 پست

سلام، دخترم از یکشنبه شب تب کرد و پریروز بردمش دکتر، گفت گلوش یکم عفونت داره و بهش آزیترومایسین 100 داد، و گفت روز اول چهار سی سی و بعدش هرروز دو سی سی، تبش قطع شده ولی هنوز گلوش درد داره، خیلی ناراحتم که هنوز خوب نشده نمیدونم چیکار کنم؟ به نظرتون خیلی دوز پایین نگفت دکتر؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه و شلغم بهش میدین؟؟

اوناهم تاثیر داره خیلی

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دکترا با توجه به سن و وزن توصیه میکنن و معمولا دوز روز اول بالاتره صبور باشین تا دوره بیماری بطور ک ...

دخترم 16 کیلو هست، یعنی غیرطبیعی نیست که بعد از سه روز هنوز درد داره؟ 

دکترباتوجه به سنش داروومقدارشومیگه .بنظرم به دکتربیشترازنی نی سایتیااطمینان کنید

باشه عزیزم ممنونم، اعصابم خیلی خورد شده، تازه دوهفته بود که از مریضی قبلش خوب شده بود

دخترم 16 کیلو هست، یعنی غیرطبیعی نیست که بعد از سه روز هنوز درد داره؟ 

من پزشک نیستم بخام تخصصی جوابتون بدم . ولی با توجه به این مدت که پسرم بارها مریض شده مجبور بودم صبر کنم تا دوره درمان طی بشه

چند سالشونه

سلام وقت بخیر 

دخترم 5 ماهشِ دکتر آزیترومایسین 100داد ، روی دارو نوشته شده بود شبی 2 نیم سی سی تا 6 شب ، درست نتونستم بخونم فنر کردم هر 6 ساعت 2 و نیم سی سی هست و هر 6 ساعت بهش دادم 😢 سرچ کردم عوارض شو اما اون علائمی که نوشته بود رو نداره ، به نظر تون ببرمش اورژانس؟