2777
2789
عنوان

امتحان شیمی😢😢

694 بازدید | 24 پست

امتحان شیمی مو خراب کردم مستمر بود بیاید دلداریم بدید😢😢😢

کلا ۱۵ دقییقه وقت داشت با اینکه چند تا دیگه از سوالا رو هم می‌تونستم بنویسم چون وقتش کم بود برگه رو ازم گرفت😢

حالا چیکار کنم😢

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

هیچ اهمیتی نداره اونم مستمر تمرم اول

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگاه معمولا ترم ۲۰ شی میزارن برات 

خدا کنه همین طوری باشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من پارسال سال اخر بودم کل سال ینی حتی نهاییای ترم اولمم شیمی برگه سفید دادم ولی نهایی کتبیم ۲۰ شد و الان تنها نمره ایم ک تاثیر داره همونه 

نگفتم ک از راه ب درت کنما😂فقط گفتم ک بدونی اصلا اهمیتی نداره

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
بقیه امتحانها را خوب دادی؟پسر منم دهمه امروز هندسه داشت گفت خیلی آسون بود ولی وقت کم بوده چندتا را ن ...

امتحان ای اصلی که شروع نشده هنوز مستمرا هستن

اکثرا خوب دادم