2777
2789
عنوان

امتحان شیمی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 24 پست
مستمر مگه نمره اش داخل کارنامه اصلی ثبت نمیشه؟

میشه ولی از نظر اهمیت توی کنکور گفتم برا کنکور فقط کتبی نهایی مهمه

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال سال اخر بودم کل سال ینی حتی نهاییای ترم اولمم شیمی برگه سفید دادم ولی نهایی کتبیم ۲۰ شد و ...

یعنی اصلا اینا تأثیر نداره؟؟

خدا از زبونت بشنوه😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اگه هم‌نباشه حرف نمره رو نخور چون ۱۲ مهمه  سعی کن زمانتو مدیریت کنی مدرسه تون دولتی هست؟

بله 

شاهده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اها موفق باشی

ممنون

شما کنکور دادید؟؟یا محصل هستید؟

یعنی اصلا اینا تأثیر نداره؟؟ خدا از زبونت بشنوه😂

تا الان ک همینطوره ولی مشخص نیس دراینده تغییری بدن یا ن.

ببین من خودم دانش اموز زرنگ بودم مثلا😂مدرسم نمونه دولتی بود کمتراز بیست میشدم تا چند روز فقط گریه و زاری میکردم ولی یهو یجوری از درس زده شدم ک کتاب میدیدم حالم بهم میخورد فقطم اخر برا نهاییا خوندم 

الان میگم خاکبرسرم اونهمه گریه الکی میکردم توام اصلا دنبال این نباش ک ازهمه جلوبزنی چون ممکنه یهو از فشار زیاد کلا از درس ببری.

تلاشتو بکن نمرت خوب شد خداروشکر اگرم بد شد خو ب درک قرار نیست هیچ تاثیری تو ایندت داشته باشه

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
نه گلم  ۱۱ ام هستم کلا گفتم منم ۱۰ بودم افت تحصیلی داشتم

معدل دهمتون چند شد؟؟