2777
2789
عنوان

دندان کرسی

1122 بازدید | 10 پست

سلام دخترم دوسال و سه ماهشه داره دندان کرسی دوتا همزمان در میاره و علائم سرماخوردگی فقط ابریزش داره  و گاهی فقط گرم میشه  و خیلی بهانه میگیره ایا امکان داره از دندوناش باشه؟؟؟

دختر بزرگم سرماخوردست

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

دست و پاهاش سرده یخه اصلا ولی سرش پیشونی گرمه دندان کرسی هاش از انتها یک کوچولو خیلی کم زده بیرون ولی لثه اش متورمه و رد دندانها سفید

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره داداش منم داره دندون درمیاره دکترگفته آبریزش بینیش وتب به خاطردندوناشه

خیلی سخته به خدا این چندروز پیر شدم

ولی بازم واسه اطمینان دکترش ببریدشایدم یکم هم سرماخورده باشه

بردمش معاینه کرد همه جای بدنشو دکتر گفت داره دندان درمیاره دیگه واقعا نمیدونم چشه این بچه

بردمش معاینه کرد همه جای بدنشو دکتر گفت داره دندان درمیاره دیگه واقعا نمیدونم چشه این بچه

خب پس به خاطردندوناشه .مادرشوهرم میگفت ناخنک گل گاوزبان صحرایی هم خوبه واسه دندون بچه 

انگربمالیدروی لثه هاش .لثه هاش نازک میشه وزودتردندونش درمیاد

اونقدر بهانه گیر شده همش گریه میکنه نمیدونم واقعا نمیدونم چه کنم ببرم دکتر دیگه