2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خط نیافتاده چرا الکی میخوای بزنی ؟چون شنیدم هر چی بزنی دفعات بعدی پوستت مقاوم میشه و بعد مثلا تو ...

خطها عمیق نیست وگرنه افتاده.بالاخره تو سی و یک سالگی یه مقدار کمتر شاداب هست پوست.ولی با دکتر صحبت کردم گفت نه اینا شایعه هست.هرچه سریعتر بهتر تا عمیق نشده باید. فکری به حالش کرد

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
صد درصد کار بلد نبوده  من پیش متخصص میرم و جز هییت علمی هست  همه جا اطمینان نکنید

من پیش دکتر زیبایی رفتم . البته بهم تا ۲۰ روز وقت داری بیای برای اصلاح چون گفتم طبیعی میخوام نمیخوام ابروم بالا بره اونم کم زد فقط هم برای ی مراسم میخواستم بزنم . گفت صورتت گرم نگه ندار ماساژ هم نده ک زودتراثرش میره من چون برای بارداری اقدام میکردم همه اینکارا رو کردم تا زودتر اثرش بره 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اون دیگه زیادی زود شروع کرده ۲۵ سالگی باید روتین پوست استفاده میکرد 

باورت میشه انگار جنس پوست و کلاژن سازی و..غالب هست

قربونت  ۷۵۰ من زدم ده روز بعدش هم میری چکاپ اگه مشکل داشت تکرار می کنه ولی هزینه نمی گیره

اره برای اصلاح ی زمان ۱۰ تا ۲۰ روزه میدن . اما خارجیش لامصب ی چیز دیگه س خواهرم میزنه عالیه مدت زمان بیشتری هم میمونه 

صد درصد کار بلد نبوده  من پیش متخصص میرم و جز هییت علمی هست  همه جا اطمینان نکنید

واقعا کار دکتر مهمه من مامانم رفت پیش دوتا دکتر با فاصله ی یه سال واقعا فرق داشت کارشون 

باورت میشه انگار جنس پوست و کلاژن سازی و..غالب هست

اره اما خب . مراقبت هم بی تاثیر نیست مثلا من تو اطرافیانم دیدم اونایی ک آب زیاد میخورن و میوه پوست شاداب تری دارن متاسفانه من تو جفتش تبلم پوستم نسبت به بقیه اعضای خانواده چروک تره 🥴

واقعا کار دکتر مهمه من مامانم رفت پیش دوتا دکتر با فاصله ی یه سال واقعا فرق داشت کارشون 

منم خیلی پرس و جو کردم 

از افتادگی پلک می ترسیدم 

من کلنیک های زیبایی هم اعتماد نکردم 

منم خیلی پرس و جو کردم  از افتادگی پلک می ترسیدم  من کلنیک های زیبایی هم اعتماد نکردم&nb ...

توکل بخدا..اخردو روز زندگی باید یه خرده به خودمون برسیم.