baranbahari1991 مدیر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 عنوان بوتاکس | مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 93 پست بچه ها هرکس بوتاکس زده میشه از تجربه های بگه مرسی خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست 1401/09/16 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 ایول کار خوبی میکنی 👍😄 جسارتا چند سالته ؟ سی و یه سال عزیزم..آخه این آقایون بفکر نیستند خودمون آستین بزنیم بالا خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
بهار_گلی20 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 خطها عمیق نیست وگرنه افتاده.بالاخره تو سی و یک سالگی یه مقدار کمتر شاداب هست پوست.ولی با دکتر صحبت ک ... اگه خط افتاده اره جلوشو میگیره، بعد باید هر شش ماه تمدید کنی. من خرداد زدم دیگه رفته کامل عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 اره اما خب . مراقبت هم بی تاثیر نیست مثلا من تو اطرافیانم دیدم اونایی ک آب زیاد میخورن و میوه پوست ش ... شما چندسالتون عزیزم خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 اگه خط افتاده اره جلوشو میگیره، بعد باید هر شش ماه تمدید کنی. من خرداد زدم دیگه رفته کامل واقعیتا با دقت زیاد مخصوصا با کرم پودر پنجه کلاغی هام مشخصه خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11253 سی و یه سال عزیزم..آخه این آقایون بفکر نیستند خودمون آستین بزنیم بالا 👍. من اولین بار ۳۴ سالگی زدم با دوتا خواهرام رفته بودم اونام زدن دکتر گفت پوست من از اون دوتا بهتره اونا برای بار ۳ یا بیشتر بود میزدن از من بزرگترن . الان من از اونا چروک ترم 🥴😅 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 👍. من اولین بار ۳۴ سالگی زدم با دوتا خواهرام رفته بودم اونام زدن دکتر گفت پوست من از اون دوتا بهتره ... چرا مگه ادامه ندادید خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19805 عزیزم سالی یه بار بزنیم خوبه؟راست میگن سردرد میگرنی هم رفع میشه آره باورت نمیشه مامانم تو اون مدت که زده بود اصلأ سر درد نمیگرفت اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 اگه خط افتاده اره جلوشو میگیره، بعد باید هر شش ماه تمدید کنی. من خرداد زدم دیگه رفته کامل عزیزم. چندسالتون هست شما خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11253 منم خیلی پرس و جو کردم از افتادگی پلک می ترسیدم من کلنیک های زیبایی هم اعتماد نکردم&nb ... نه باید زود شروع کنی بهتره از رو تین پوست و دستگاهای جوانسازی استفاده کنی وقتی سن بالا میره به مرور پوست شل میشه بخوای نخوای پلک افتاده میشه . تا جونیم باید به خودمون برسیم وگرنه پیری ک بشیم پلکمون هم نیوفته باز چهره شادابی نداریم 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 آره باورت نمیشه مامانم تو اون مدت که زده بود اصلأ سر درد نمیگرفت خداروشکر.من پارسال مشت مشت قرص میخوردم بخاطر میگرنم.برم بلکه درمان بشم خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
بهار_گلی20 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 واقعیتا با دقت زیاد مخصوصا با کرم پودر پنجه کلاغی هام مشخصه برا پنجه کلاغی خوبه اما اون خط ریزای زیر چشم اصلا نمیره متاسفانه، فک کنم ژل خوبه برا اونها که من خیلی ترسوام ژل نزدم. الان سعی میکنم کانسیلر نزنم دور چشمم😆 عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 نه باید زود شروع کنی بهتره از رو تین پوست و دستگاهای جوانسازی استفاده کنی وقتی سن بالا میره به مرور ... بله واقعا چه. بخوای چه نخواهی ژنتیک غالب هست خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
baranbahari1991 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1180 برا پنجه کلاغی خوبه اما اون خط ریزای زیر چشم اصلا نمیره متاسفانه، فک کنم ژل خوبه برا اونها که من خیل ... اون خط ریز های چسبیده به پلک رو بچه هام دارند این پنجه کلاغی ها واقعا رو اعصابن خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
کلخونگ عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 13404 نه باید زود شروع کنی بهتره از رو تین پوست و دستگاهای جوانسازی استفاده کنی وقتی سن بالا میره به مرور ... منظورم افتادگی بر اثر تزریق بوتاکس بود اگر طرف ناشی باشه تو کارش این مشکل پیش، میاد
بهار_گلی20 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1437 عزیزم. چندسالتون هست شما ۳۷ عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،