2777
2789
چرا مگه ادامه ندادید

نه خاطره خوبی ندارم ازش . نمیدونستم باردارم . بوتاکس ک زدم ۳ روز بعدش،فهمیدم باردار . ماه اول بوتاکس خوب نیست باعث سقط هم میشه اما دکترا اینو نمیگن . خلاصه سقط شد . از ترس دیگه نزدم تا پارسال ک باید ۳ ماه جلوگیری میکردم . پارسال زدم انقد روحیه م عوض شد با اینکه گفتم برام کم بزن ک زودتر اثرش بره اما خیلی رو  چهره اثر داره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورم افتادگی بر اثر تزریق بوتاکس بود  اگر طرف ناشی باشه تو کارش این مشکل پیش، میاد

بله عزیزم.من مامانم رفته بود سری اول پیش یکی وای افتضاح.بزار عکس پلکهام بدم

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
منظورم افتادگی بر اثر تزریق بوتاکس بود  اگر طرف ناشی باشه تو کارش این مشکل پیش، میاد

بله متوجه شدم چی میگی اما خب هر کاری عوارض خودشم داره . دکتر خوب هم بی تاثیر نیست  

نه خاطره خوبی ندارم ازش . نمیدونستم باردارم . بوتاکس ک زدم ۳ روز بعدش،فهمیدم باردار . ماه اول بوتاکس ...

مبارکت باشه ..شمام مثل من هستید باراول روتون اثرمیگذاره

بچه ها من دوس دارم یکم ابروهام بره بالا پلکم حس میکنم یکم افتادگی داره چکار باید بکنم؟؟؟؟ چی باید بگ ...

پلک اگه افتاده باشه که فقط عمل جواب هست.ولی دم آبرو رو دیدم با بوتاکس رفته بالا

اون خط ریز های چسبیده به پلک رو بچه هام دارند این پنجه کلاغی ها واقعا رو اعصابن

اخه دیگه خیلی هم ریز نیستن دو سه ساله اینجوری شده، بعد با اینکه کرم دور چشم میزنم، زیر چشمم خشک هنوز بعدش کانسیلر میزنم میره تو خطا خیلی زشت میشه،

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
بچه ها من دوس دارم یکم ابروهام بره بالا پلکم حس میکنم یکم افتادگی داره چکار باید بکنم؟؟؟؟ چی باید بگ ...

باید بری دکتر زیبایی اون بهت میگه ک با عمل افتادی برطرف میشه یا با بوتاکس . اگه فاصله چشم و ابرو زیاد باشه ممعمولا پشت پلک رو برمیدارن 

اخه دیگه خیلی هم ریز نیستن دو سه ساله اینجوری شده، بعد با اینکه کرم دور چشم میزنم، زیر چشمم خشک هنوز ...

منم خسته شدم از دو. چشم

پلک اگه افتاده باشه که فقط عمل جواب هست.ولی دم آبرو رو دیدم با بوتاکس رفته بالا

اخه سنی هم ندارم ولی ابروهام میبرم بالا انگار راحت تر میبینه چشمام حس افتادگی دارم تو پلکم می ترسم بیشتر بشه عملش سخته من ترسوم اخه؟؟ 

اخه سنی هم ندارم ولی ابروهام میبرم بالا انگار راحت تر میبینه چشمام حس افتادگی دارم تو پلکم می ترسم ب ...

به سن نیست عزیزم به ژنتیک فدات.حالا برو یه دکتر ببینه چه اشکال داره.حیف جوانی

اخه دیگه خیلی هم ریز نیستن دو سه ساله اینجوری شده، بعد با اینکه کرم دور چشم میزنم، زیر چشمم خشک هنوز ...

حالا من یک خط از زیر چشمم افتاده تا گونه دکتر یبار گفت باید»ژل بزنی و اینکه ترسیدم کورم کنن دکترها