2777
2789
عنوان

فردا تولدمه🥀

136 بازدید | 6 پست

7 سال از ازدواجم میگذره تولدام یکی غمگین تر از اونیکی هیچوقت کسی نبود که منو سوپرایز کنه هیچ کادوی تولدی تاحالا نگرفتم🙃خیلی دلم گرفته کاش بزرگ نمیشدم کاش آخرین تولد زندگیم باشه اشکام دارن میریزن کاش زندگیم سراسر غم نبود

تولد22 سالگیت تسلیت دلم🖤🥀😭

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

تولدت مبارک عزیزم انشالله هرچی غمه از دلت بره درکت میکنم❤🙃

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک عزیزم💙💐💙💐 

تو خیلی با ارزش هستی 

اینکه کسی سوپرایزت نمیکنه یا برات کادو نمیگیره بخاطر بی مهریه ادماست که این روزا زیادشده‌  

روز تولدت تصمیم جدی برای ایندت بگیر و اهداف خودت رو مشخص کن تا به اوج برسی اونوقت میبینی چقدر میان دورو برت 

عزیزدلم...

بعضی وقت ها فقط و فقط باید خودمون، خودمون رو شاد کنیم...کافه بریم، کتابی بخریم،  لباسی بخریم، یا حتی برای خودمون کیک تولد بگیریم...خیلی هم لذت بخشه. این‌یعنی اینکه‌خودمون‌دوست داریم 

دلت همیشه شاد نازنینم...با آرزوی ی بهترین‌ ها. تولد قشنگت مبارک

ای بابا بخاطر اینکه سورپرایزت نکرده کسی آرزوی مرگ میکنی؟؟؟

منم هیشکی سورپرایز نمیکنه،منم هرسال پرو پرو میرم خودم کیکو شمع میخرم واسه خودم 😂😂

ناشکری نکن،خدا یه فرصت تازه بهت داده که تولدتو ببینی،به اونایی فکر کن که دوست داشتن جای تو باشن توی این دنیا ولی الان زیر خاکن

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶