2777
2789
عنوان

بچه ها من زیادی با دل و جرات ام

382 بازدید | 19 پست

چیکار کنم واقعا دوستام بهم‌میگن اخرش کار دست خودت میدی از بس کله خرابی ولی من از هیچکاری واهمه ندارم 

یعنی اصلا نمی‌ترسم از چیزی

مثلا خیلیا میگن ما شب تو خونه می‌ترسیم تنها بخوابیم ولی خب وقتی میگم من میخوابم میگن خیلی قاصری

یا مثلا حتی ۱۱شبم برم تو کوچه خیابون نمی‌ترسم 

میترسم واقعا اخرش کار دست خودم بدم 

مثلا خیلیا میترسن با یکی ک مجازی اشنا شدن برن سر قرار درحالی ک این برا من اصلا چیز ترسناکی نیست با اینکه نرفتمم😐

جالبیش اینجاس بچگی خیلییی ترسو بودم بیش از انداره یعنی یکی دست بهم میزد از ترس ریسه میرفتم 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طورم  خوبه که لوس نیستیم

اره لوسی ام خوب نیست خیلیا اصلا از پس کاراشون نمیتونن بربیان 

مثلا پارسال من برای اینکه بخوام برم خونه مامانبزرگم باید یه جاده خاکی و پیاده میرفتم تا برسم خونشون

شبای زمستون یهو ساعت ۱ شب من این جاده خاکیو میرفتم پیاده تنها

منم همش شبا تنهام پیش اومده شبم اون ساعت رفتم بیرون برای کاری،ترس نداره

من برای اینکه برسم خونه مامانبزرگم باید یه جاده خاکی تقریبا طولانی و پیاده رفت تا رسید

من پارسال شبای زمستون یهو ۱۲.۱ شب تنها این جاده خاکیو میرفتم درحالی ک خیلیا میگفتن ما جرعت نداریم از این جاده اونم شب بریم بخاطر حالا سگ یا هرچی.

ولی من میترسم شب تنها تو کوچه خلوت برم بیرون خدا ی نکرده ی از خدا بی خبر قصد اذیت کردن داشته باشه و اینکه ناشناس هم خیلی باید حواست باشه زود اعتماد کنی بری سرقرار ی سری چیزا عواقب خوبی نداره هر کسی قابل اعتماد نیس

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
اره لوسی ام خوب نیست خیلیا اصلا از پس کاراشون نمیتونن بربیان  مثلا پارسال من برای اینکه بخوام ...

از پس کاراشون بر نمیان! 

خانم ساعت یک شب تو سرمای زمستون تو جاده خاکی  از پس چه کاری برمیای؟