2777
2789

یه شغلی پیدا کردم خواهشاً نگین چرا میری وفلان .خیلی دنبال کار بودم نزدیک ۲سال .

ولی دیگه این شد .فاصله اش با خونمون اگه پیاده میرم ۴۰دقیفه است .با ماشین هم ۵دقیقه .

محیطش خوبه در واقع یه کتاب شهره پر از کتاب و لوازم تحریر خوشگل .

صاحبش یه آقای متشخصی بود اینطور احساس کردم گفت اینجا ههمون تیم هستیم و دوستیم فقط من سرگروهم نه رعیس و فلان .اینطوری گفت .

یک هفته دو شیفت رو میام .بعد یک هفته میگه که شیفت صبح بیام یا بعد ظهر .اون یک هفته ایی هم که اونجا هستم حقوقش رو میده . بعد یک هفته بهم میگه صبح بیام شیفت یا بعد ظهر .

یه جمعه هستم یه جمعه دیگه نیستم اینو گفت .

بعد ۶ماه هم هم بیمه می‌کنه هم افزایش حقوق .

حقوق یک شیفت هم یک ونیم .از ساعت ۹تا ساعت ۲ونیم .اینم بگم که ما چون شهرستان هستیم حقوق ها کمی پایین آمد.دو شیفت هم میشه ۳تومن 

من ساعت ۱۱رفتم صحبت کنم دیدم دوتا دختر با صاحبش بالا نشستن صبحانه می‌خوردن خیلی هم رفتار محترمانه آیی باهاشون داشت .حالا دیگه نمی‌دونم برم یا نرم ؟

نسبت به کارهایی که قبلا پیدا میکردم بهتره .دو روز پیش یه کار پیدا کرده بودم فروشندگی 😐از صبح تا ظهر یک شیفت رو ۸۰۰میذاذ .

یا فروشندگی از صبح تا شب دو شیفت  ۲تومن 

منشی گری از صبح تا شب دو شیفت ۲تومن .همشون هم جمعه داشتن ها ینی جمعه ها هم باید تشریف می‌بردم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

هرکاری هم باشه میکنیم یه تیم هستیم هم فروشندگی هم قیمت زدن به محصولات مرتب کردن قفسه ها اگه لازم بود .تحویل پول از مشتری 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

وا چه کم برو یه جایی کا حقوق وزارت کاری بده

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبلیا که بهتره

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
ما شهرستانیم همه جا اینطور داغونه حالا این بهارش بود نسبت به بقیع

کارخونه که شهرستان زباد هست برو کارخونه 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
کارخونه که شهرستان زباد هست برو کارخونه 

کارخونه کارش سنگینه .من بیشتر به خاطر استرسم یک شیفت رو میرم که یکم مشغول باشم . 

روان شناسم گفته حتما کار کن نیم شیفت .استرس ات کم میشه 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚