2777
2789
عنوان

جاری عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 107 پست
عزیزم شما میری اونجا کمک نمیکنی درسته؟؟؟ کار برادرشوهرت بی نهایت زشته حتما به شوهرت یا جاریت بگو که ...

به مادرشوهرم کمک میکنم جاریم خودش پر میکنه دیگه شوهرمم که پشتم نیست به نظرت جاریم بگم اخه خودش پرش میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی پیش اونا قران بخونم یعنی سکوت کنم ببخشید قطره چی ریخت

آره واقعا یه بزن به سیم آخربگومن جزقران تکیه گاهی ندارم واینکه چندتاازقطره اشکاش ریخته بودلای قرآن دیگه واقعاخسته شده بود  

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒
توهم هر وقت توی این بحثا دخالت کرد،اسم رو اینجوری بگو ،مثلا اسمش علی بود ،بهش بگو خاله علی ،این چیزا ...

به به چه جوابی ... متاسفانه اون لحظه زبونم بسته میشه نسبت بهشون 

حالا این یه نمونه مثال بود زنش همش در حال پر کردنشه

دو سه دفعه که جوابشو بدی ،دیگه به خودش اجازه نمیده حرف بزنه،هر وقت حرف زد بهش بگو ،خاله جون بگو خود معلمت بیاد،

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
ول کن این اخلاق شوهرتو ،بعضی از مردا  اینجورین،خودت برادرشوهر احمقتو،بشور بزارش کنار

همون لحظه زبونم نسبت بهشون بسته میشه لال میشم انگار یکی زبونمو بسته استرس میرم تپش قلب میگیرم

همون لحظه زبونم نسبت بهشون بسته میشه لال میشم انگار یکی زبونمو بسته استرس میرم تپش قلب میگیرم

چندتا جواب دندون شکن رو توی ذهنت حفظ کن،یه سه ،چهار دفعه اینجوری بگی دیگه لال میشه 

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
در ضمن کمتر برو  کم و گزیده  چون منم مادرشوهرم همه رو علیه من میکنه  تا جایی ک برا ...

وایی پس تو هم عینه منی چیکار میکنی تورو خدا بگو من دیگه هیجده ساله ازدواج کردم دیگه کشش ندارم