2777
2789
عنوان

جاری عوضیم

2022 بازدید | 107 پست

سلام خانوما تورو خدا بگید من چه کنم برادرشوهرم خیلی بهم متلک میندازه مخصوصا پیش زنش .... امروز فهمیدم جاریم پرش میکنه چون رفته به یکی از فامیلا گفته شوهر من پشتمه ....برادرشوهرم پشت زنشه اما شوهر من با اینکه هیجده ساله ازدواج کردم پشتم نیست تورو خدا بگید چطوری برادرشوهرمو سرجاش بنشونم وقتی اون پیش جاریم تحقیرم میکنه و میسوزونه منم بسوزونمش؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت چرا چیزی نمیگه 

اگر اون نمیگه مجبوری خودت دست ب کار بشی

تیکه بنداز بهش

یا ب جازیت بگو وای شوهرت چقدر خاله زنکه.یا ی نگاه معنا دار بکن و محل نده

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چی میگه بهت؟

مثلا من تابستون رفتم خونه مادرشوهر ... راستش پریود بودم کمر درد داشتم جاریم تو اشپزخونه کار میکرد من گفتم ببخشید ایندفعه نمیتونم پاشم کمرم شدید درد میکنه خونریزی دارم  چند روز قبل مادرشوهرم شام دعوت کرد من رفتم رسیده نرسیده برادرشوهرم پیش جاری و مادرشوهرم میگه حاج خدیجه(اسم منه)چرا کپیدی روی مبل پاشو کمک کن دیگه منم همون لحظه لال شدم فهمیدم بله جاری خانم پرش کرده از اون روز اومدم خودخوری میکنم تا الان

به شوهرت بگو اون به زنش متلک بندتزه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مثلا چی میگ؟

مثلا من تابستون رفتم خونه مادرشوهر ... راستش پریود بودم کمر درد داشتم جاریم تو اشپزخونه کار میکرد من گفتم ببخشید ایندفعه نمیتونم پاشم کمرم شدید درد میکنه خونریزی دارم  چند روز قبل مادرشوهرم شام دعوت کرد من رفتم رسیده نرسیده برادرشوهرم پیش جاری و مادرشوهرم میگه حاج خدیجه(اسم منه)چرا کپیدی روی مبل پاشو کمک کن دیگه منم همون لحظه لال شدم فهمیدم بله جاری خانم پرش کرده از اون روز اومدم خودخوری میکنم تا الان