2777
2789
آره خوب میشه به شرطی که بری متخصص و هرچی بهت گفت انجام بدی و رعایت کنی وگرنه اوضاع خیلی ناجور میشه

دکتر عمومی رفتم گف‌ وسیله سنگین برندار ‌

وای خدا خیلی ناراحتم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر عمومی رفتم گف‌ وسیله سنگین برندار ‌ وای خدا خیلی ناراحتم🥺

نه عمومی بدرد نمیخوره

برو متخصص مغزو اعصاب و ستون فقرات

معاینت میکنه اگر لازم بود میگه ام ار ای بدی

بعد بسته به وضعیتت یا حرکات ورزشی میده یا فیزیوتراپی یا استراحت یا دارو

نگران نباش چیزی نیست که درمان نشه ولی حتما پیگیری کن و اگر ورزشی چیزی داد حتما انجام بده

شوهر من هی پشت گوش انداخت مجبور شد عمل کنه

نه متخصص نرفتم هنوز اخه ی دکتر بوده شهرمون رفته. وباید دزار بکشم‌همش نمیتونم زیاد بشینم

دوره درمان اول ده جلسه فیزیوتراپی کمر و گردن می فرسته اونجا ورزش های خاص و ماساژ میدن به شرطی که بعدش ورزش ادامه بدی بهتر میشی اما من به خاطر شغلم دوباره برگشته و تنبلم و ورزش نمیکنم 

عمل اخرین راه هست ولی میگن خوب میشی کامل دیسک همسرت نوع چند بود ؟

آره دیگه اگر با راه های دیگه درمان نشه و هی بدتر بشه ناچار باید عمل کرد

همسر من بعد ۲ سال دیسکش پاره شد و به نخاعش داشت آسیب میزد 

دوره درمان اول ده جلسه فیزیوتراپی کمر و گردن می فرسته اونجا ورزش های خاص و ماساژ میدن به شرطی که بعد ...

خب خداروشکر  اگ با ورزش اینا  خوب بشه ک عالیه .ترسیدم تا اخر عمر اینطوری باشم 

خب خداروشکر  اگ با ورزش اینا  خوب بشه ک عالیه .ترسیدم تا اخر عمر اینطوری باشم

نه خیلی از اطرافیان بودن این دوره را طی کردن بعضی ها کامل خوب شدن بعضی ها گه گاهی میاد سراغشون اوایل سخته 

مرسی عزیزم 🌹🌹

مواردی که دوستان گفتن کامل 

منم دیسک گردن دارم بایدورزشهای انجام بدیدتاعضلات ومفاصل اون محل واطرافش تقویت بشه تاکمتراسیب ببینه

برای کمرهم همینه

پای مرغ و کله پاچه ویتامین ها توبرنامه ات قراربده

برای دیسک کمرورزش یوگا واب درمانی خیلی خوب

مطلقی سنگین بلندنکن

پله ضررداره

توالت فرنگی

ورزشهای دیسک انجام بده حتما

حتمامسکن بخور تادرد کم بشه واین درد تاثیری روی راه رفتنتون نداشته باشه که اسیب بیشتربشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.