2777
2789

سلام ،دو ساله به شوهرم میگم پول بده برم دنبال کارهای گواهینامه همش امروز و فردا می‌کنه اصلا دلیل این کارش رو نمی‌فهمم؟؟؟ یعنی فکر میکنه من نمیتونم ؟یا بهانه میاره بچه چی میشه پس؟!میگم خب خودت روزایی که من کلاس دارم خونه باش بگیرش ،نمیدونم چرا محل نمیزاره و جدی ام نمیگیره هر چی بهش میگم ،فکر کنم باید یه دعوای اساسی باهاش بکنم ،مگه گواهینامه گرفتن چیه که نمیزاره

بنظر خودشون ب دردسراش نمیرزه خخخ الان کلاس و هزینش و فرداهم هی با ماشین بری و ی وقت اتفاقی چیزی و...در نتیجه کلا دلشون نمیخاد ک زنا گواهینانه بگیرن من خودمم شوهرم ن بهم پول داد ن بردم ک بگیرم خودم و بابام هی منو میبرد پول هم داد بم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌ترسه بعدا ماشینتون رو بترکونی😅😅😅

من یبار سپر یبار آینه  و یبارم که خش طولانی انداختم از جلو تا عقب 😎😉🥴🥴 

الان مدنیه خرجش کرده میگه لطفا تو نه  تازه کلی هزینه اش کردم 

خسیسه

همش میگه باشه ولی نمیگه پول ندارم یا نمی‌دم فقط میگه باشه هر وقت گفتی میریم ثبت نام دیگه به روی خودش نمیاره تا من دوباره بحثش بکشم وسط فقط دست به سر می‌کنه همینجوری دوساله الکی فقط به من میگه باشه،گذاشتم دوباره بهش گفتم محل نداد یه دعوای درست و حسابی باهاش کنم انگار من بچم داره گولم میزنه

بنظر خودشون ب دردسراش نمیرزه خخخ الان کلاس و هزینش و فرداهم هی با ماشین بری و ی وقت اتفاقی چیزی و... ...

باشه مگه چی بشه مگه خودش کم تصادف کرده و ماشین رو درست کرده به هر حال منم از این خونه و ماشین و زندگی بهم دارم،تازه سه تا خواهرش که از من کوچیکترن رفتن گواهینامه گرفتن چقدر ذوق اونا کرد ولی من که میگم فقط میگه باشه