2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست
عذر خواهی میکنم، من نمیدونم سطح مالیتون چقدره و ایا تمکن مهمانی دادن رو دارین یا نه. ولی خیلی دور از ...

من یکساله ازدواج کردم فقط ماشین داریم ماهی ده تومن درآمد که همش خرج خوراک و کرایه خونه میشه،شوهرم خیلی برای خرجی خونه مصرف می‌کنه هفته ای بیارم برای مادر پدرش خرید می‌کنه (گوجه،خیار سیب زمینی،میوه و...)

گفت من همه رو نمیگم که تو سرت شلوغ نشه منم اون لحظه مثل خر زبونم بند اومد فقط گفتم نه مادرمم دعوت نم ...

بگو دیدم میتونم از پسش بر بیام .دوست دارم همه دور هم جمع شیم.حالا که مادرش قلدره ،تو هم باش .اصلا کوتاه نیا .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتم بگم مخالفت نمیکنه ولی نمیگم چون خودش نگفت از اول با اینکه می‌دونه من رو این موضوع حساسم 

اجازه بده دعوات کنم. 

دختر جون این مسخره بازیا چیه. 

مگه دوست پسرته که باید حدس بزنه چی دوست داری. 

شوهرته و در همه امور باید با هم مشورت کنید. بخصوص مهمانی که حتما شما باید تصمیم اخر رو بگیری. شاید یجا شما حواست نبود، اون نباید بهتون بگه؟ شاید حواسش نیست یا ببخشید عقلش نرسیده یا یادش رفته.... شما بش بگو. 

همین الان پاشو بهش بگو. بگو من فکر میکنم زشته وقتی مادر شما رو که از مکه اومده، خونم دعوت میکنم، خانوادمو دعوت نکنم. 

میدونیم که من همه رو دعوت میکنم چون نصفه نیمه بی احترامی میدونم. اینجوری به مادرامون هم  احترام گذاشتم. بعدم گوشی رو بردار خانوادتو دعوت کن. 

تو زنگ بزن مادرت با همه داداشاتو دعوت کن.مگ اون دعوت کرد ازتو اجازه گرفت توهم هرکیو دلت میخواد دعوت ...

نه خوب فردا میخواد خرید کنه برای مهمونی اونوقت کم بهره میگه چرا بهم از اول نگفتی اونام هستن

گفت من همه رو نمیگم که تو سرت شلوغ نشه منم اون لحظه مثل خر زبونم بند اومد فقط گفتم نه مادرمم دعوت نم ...

دور از جونت. الان بگو اون لحظه حواسم نبود و ناراحت میشم دعوت نکنم. تامام

اجازه بده دعوات کنم.  دختر جون این مسخره بازیا چیه.  مگه دوست پسرته که باید حدس بزنه چی ...

الان خوابه آقا ،فردا باید خیلی رو خودم کار کنم اینقدر جرات پیدا کنم و بگم و مطمعنم موقع گفتنش صدام میلرزه😢

دور از جونت. الان بگو اون لحظه حواسم نبود و ناراحت میشم دعوت نکنم. تامام

راهنمایی خوبی کردید ممنونم😍💓همینو فردا میگم چون الان خوابه

هفته ای یکبار دوبار برای مادرش خرید می‌کنه اونوقت هر ۶ ماه یبار مادرم و داداشای منو دعوت نمیکنه چقدر زشت 

الان خوابه آقا ،فردا باید خیلی رو خودم کار کنم اینقدر جرات پیدا کنم و بگم و مطمعنم موقع گفتنش صدام م ...

دخترم فردا صبح بگو. 

بعدم چرا میترسی ازش؟ 

این خلی بده ها. 

سنت کمه؟ دختر جون شما و شوهرت در یه سطحین. میگن همسر، یعنی یکسان. 

راهنمایی خوبی کردید ممنونم😍💓همینو فردا میگم چون الان خوابه هفته ای یکبار دوبار برای مادرش خرید می ...

عزیزی، نگران نباش. بیشتر چیزایی که ازش میترسیم، وقتی انجامش میدیم، میفهمیم همچینم سخت نبوده. 

فردا بگو و امیدوارم یه مهمونی عالی داشته باشی. 

دخترم فردا صبح بگو.  بعدم چرا میترسی ازش؟  این خلی بده ها.  سنت کمه؟ دختر جون شما ...

نه سنم ۲۸ ساله تازه از شوهرمم۳ سال بزرگترم ولی در کل همیشه نتونستم از حقم دفاع کنم چون جایی که باید حرف بزنم سکوت کردم و ریختم تو خودم

نه سنم ۲۸ ساله تازه از شوهرمم۳ سال بزرگترم ولی در کل همیشه نتونستم از حقم دفاع کنم چون جایی که باید ...

اشکال ندار. این جرات ها با تمرین بدست نیاد و بار اول سخته. فردا یاد حرف من بیوفت. دفعه اول فقط سخته. 

جلوی ایینه هم حرف زدنت رو تمرین کن