2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

به نظرم حق با شوهرته ،خب یه بارم تو همه خانواده اتو دعوت کن و پدر مادر اونو .

شما هم که شوهرتون پاگشا میکردن فامیلات،  می‌تونستی دوتاشونو دعوت کنی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا زنگ بزنی بگی مامان با داداش علی بیا شام خیلی ضایس 😓

هیچ وقت این کار زشت رو نمیکنم برام داداشام مثل همن هیچ وقت دلشون رو نمیشکنم فقط نمی‌دونم شوهرم و خانواده شوهرم کی آدم میشن تازه شوهرم پسر خالمه

اونوقت به چه مناسبتی دعوت کنم؟ مادر و پدر اونکه از زیارت اومدن

عزیزممم دعوت از خانوادت کہ دلیل نمیخواد 

ھمینطوری رفتار کردی شوھرت پرو شدہ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
هیچ وقت این کار زشت رو نمیکنم برام داداشام مثل همن هیچ وقت دلشون رو نمیشکنم فقط نمی‌دونم شوهرم و خان ...

شوخی میکنی 😶 من گفتم غریبه اس درک نمیکنه. 

بهش گفتی میخوام همشونو دعوت کنم؟ مخالفت کرد؟ دلیل اورد؟ 

به نظرم حق با شوهرته ،خب یه بارم تو همه خانواده اتو دعوت کن و پدر مادر اونو . شما هم که شوهرتون پاگ ...

اصلا مادرشوهرم رسم کرده هرچی اونا رو دعوت کرد طبقه بالایی ها هم باشن(دختر و دامادش) وگرنه قیامت میشه 

عزیزم. بنظرم کلا دعوت نکن. چون برادرات رو دعوت نکنی زشته. بهش گفتی میخوام همشونو دعوت کنم و مخالفت ک ...

نگفتم بگم مخالفت نمیکنه ولی نمیگم چون خودش نگفت از اول با اینکه می‌دونه من رو این موضوع حساسم 

هیچ وقت این کار زشت رو نمیکنم برام داداشام مثل همن هیچ وقت دلشون رو نمیشکنم فقط نمی‌دونم شوهرم و خان ...

عہ وا تازہ فامیلین 

مٹلا پسرخالہ ھاشن دیگہ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

پسر خالته؟ عجبا .

دیگه باید راحت باشن دوخانواده با هم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونوقت به چه مناسبتی دعوت کنم؟ مادر و پدر اونکه از زیارت اومدن

عذر خواهی میکنم، من نمیدونم سطح مالیتون چقدره و ایا تمکن مهمانی دادن رو دارین یا نه. ولی خیلی دور از انتظار نیست که خانواده خودتون رو دعوت کنید. دورهمیه دیگه. ازه اگر دلیل میخواد بگو خانواده شما اومدن، منم دلم خواست دعوت کنم. همین

اصلا مادرشوهرم رسم کرده هرچی اونا رو دعوت کرد طبقه بالایی ها هم باشن(دختر و دامادش) وگرنه قیامت میشه ...

پس تو هم بگو یا همشون با هیچ کس .خصوصا که فامیلید

شوخی میکنی 😶 من گفتم غریبه اس درک نمیکنه.  بهش گفتی میخوام همشونو دعوت کنم؟ مخالفت کرد؟ دلیل ...

گفت من همه رو نمیگم که تو سرت شلوغ نشه منم اون لحظه مثل خر زبونم بند اومد فقط گفتم نه مادرمم دعوت نمیکنم اونم هیچی نگفت ظاهراً بدش نیومد 

تو زنگ بزن مادرت با همه داداشاتو دعوت کن.مگ اون دعوت کرد ازتو اجازه گرفت توهم هرکیو دلت میخواد دعوت کن خستگی پدیرایی با خانم خونست دستورات با مرد خونه.مثلا داداشات بیان میخواد چیکار کنه بیردنشون کنه؟تو عمل انجام شده قرار بده