2777
2789
عنوان

چرا طلای نو نخریم ؟؟ طلای نو یا کهنه؟

12945 بازدید | 19 پست

باسلام . طلای نو خریدن بنظر بنده بزرگترین اشتباه هست . به چند دلیل که در ادامه عرض خواهم کرد . بعد از مطالعه این مطلب تصمیم بگیرید که آیا طلای نو میخواهید بخرید یا نه ؟؟

اول :  به جرات میشه گفت ۷۰ درصد طلاهای نو  پشت ویترین طلافروشی ها  همان دست دوم های کهنه ای هستن که جلاداده شده ، براق شده و جای نو به فروش میرسند‌

قیمت طلای خام امروز  یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود . بعنوان مثال اگر شما یک النگوی ۱۰ گرمی بخایید خریداری کنید ۱۶ میلیون تومن پول طلای خام تون هست

پس از این قضیه باید ۷ درصد سود به فروشنده بدید که برای همین طلای ده گرمی میشه حدود یک میلیون تومان و به ۱۶ میلیون تومن طلای خام تون اضاف میشه و میشه ۱۷ میلیون تومن . تا اینجا رو داشته باشید

حالا طلای ۱۰ گرمی شما شده ۱۷ میلیون تومن ، باید ۹ درصد هم مالیات بر ارزش افزوده بدید که میشه یک میلیون و نیم و باز هم به قیمت طلاتون اضاف میشه ، تاالان طلاتون شد ۱۸ میلیون و نیم !!

حالا باید اجرت ساخت بدید . که معمولا اینجا هم اکثر طلافروش ها زیرابی میرن و یه کار ماشینی که اجرتی نداره رو با اجرت ۱۸ درصد با شما محاسبه میکنن که میشه ۳ میلیون تومن !!! تا اینجا ده گرم طلای ما شد  ۲۱ میلیون و نیم !!!!  ( ۱۸ میلیون پول طلاخام ش بود + ۷ درصد سود فروشنده که یک میلیون شد + ۹ درصد مالیات برارزش افزوده که شد یک میلیون و نیم + ۱۸ درصد اجرت ساخت که شد ۳ میلیون مجموعا  ۲۱ میلیون و نیم شد )

النگوی ۱۰ گرمی شما که پولش ۱۶ میلیون بود رو به شما میدن ۲۱ میلیون و نیم که چهارمیلیون و نیم اضافه هست !!!

نکته فریب شماره ۱ )  خیلی از طلاهایی که ما میخریم نگین داره . قیمت نگین رو طلافروش ها  کم میکنن اما وقتی تو فاکتور نگاه میکنی میبینی نوشته نگین ۶۰۰ هزار تومن !!! در ۹۹ درصد موارد این نگین ها صنعتی هستن و هزارتومن هم ارزش ندارن اما طلافروش به شما میدش ۶۰۰ هزار و میگه از وزن طلا کمش کردم !! و موقع فروش هم هزارتومن نمیبرنش.

نکته تلخ ماجرا موقع فروش طلا هست .   موقع فروش طلا وقتی شما پیش طلافروش میرید هیچکدام از موارد بالا رو با شما حساب نمیکنن که هیچ  حتی به قیمت خام هم از شما نمیخرن و صدهزار زیر خام میخرن که برا همون النگو ۱۰ گرمی ۱۵ میلیون و بهتون میدن !! ( حتی زیر قیمت خام ) میخرنش و مجددا جلاش میدن و به مشتری بعدی میفروشنش ۲۲ میلیون تومن !!!

شما برای یه النگوی ۱۰ گرمی ۲۲ میلیون میدید و ۱۵ میلیون بهتون میدن میخرنش !!!

راه چاره چیه ؟؟ راه چاره اینه طلای کهنه دست دوم بخرید و با اندک هزینه بدید براتون جلا و پرداختش بکنن و براق بشه . موقع فروش هم ضرر نمیکنید . موفق باشید.

بالاترین دین انسانیت است . 

دقیقا حرفی که من همیشه میزنم👌🏻

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که طلا گرون شده وقته خرید نیس درسته؟ چون یه مقدار پس انداز داشتم ندونستم چکا کنم تا عید که لا ...

اره الان ریسکه خرید کنید. صبر کنید اگه تظاهرات ارومتر شد یا خبرهایی از مذاکرات برجام شد و پایین اومد کهنه خرید کنید . بنظرم اگه زیر یک و ۴۰۰ رسید خرید کنید

خدا خیرت بده سیو کردم برا بقیه بخونم 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
یعنی طلای دست دوم فقط پول طلای خام میدیم سود نمیگیرن

در خرید طلای دست دوم شما فقط پول طلای خام رو میدید و اون هزینه های گزاف بالا رو نمیپردازید دیگه. البته ممکنه درصدی بکشن روش اما اون در حد دو سه درصد هست و چیزی نیست ، بازم خیلی بصرفه تر از نو هست براتون 

اگه ۱۰ گرم طلای دست دو بخریم چقد میشه

ده گرم خام به اضافه ی ۲ یا ۳ درصد که چیزی نیست . مثلا نرخ خام روز طلاش اگه ۱۶ میلیون باشه شما ۱۶ میلیون و نیم میدید . اصلا اگه ۵ درصد هم سود بدید بازم ۱۶ میلیون و ۸۰۰ میشه که بازم خیلی به نفعتونه