2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 140519 بازدید | 169 پست

سلام گلم خوبی از بینیت راضی هستی ورمش خابید؟؟ منم ۴۰روزه عمل کردم روز برداشتن اتل خوب بود بعدش رفته رفته بزرگ شد

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
عزیزدلم راست گفتن بهت یسال طول میکشه تا ورمش بخابه برا خود من یسال چندماه طول کشید دکترام میگن یسال ...

عزیزم مال منم ۶ ماهه اصلا راضی نیستم نوافتاب هم خوردنی شدید باد میکنه انگار عمل نکردم اصلا رو فرم نیست و گوشتی بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم راست گفتن بهت یسال طول میکشه تا ورمش بخابه برا خود من یسال چندماه طول کشید دکترام میگن یسال ...

جدی میگی؟منم خیلی ناراحتم.همش میگم مگه میشه یک سال دیگه کوچیک بشه

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
دکترم که همون اول گفت تا سه ماه اول هیچ حرفی درباره بزرگ بودن یا کج بودنش باهام نمیزنی 😐انقد ناراحت ...

منم همینطور...الان درست شد؟

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...