2777
2789
عنوان

ورم بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 140468 بازدید | 169 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بینی ت اصلا تغییر نکرد ؟ بینی منم تازه عمل شده شبیه قبل عملمه اسی میشه راهنمایی م کنی

نه تغییر زیادی نکرد کلا گوشتی خوب نمیشه نه اینکه راضی نباشم ولی خب کلا فرق نکرده همین که بدتر نشده خوبه 

میگن به مرگ بگیر که به تب راضی بشی همینه

نه تغییر زیادی نکرد کلا گوشتی خوب نمیشه نه اینکه راضی نباشم ولی خب کلا فرق نکرده همین که بدتر نشده خ ...

اسی میشه عکس بینی تو ببینم من خیلی حالم بده اصلا افتضاح شدم تا سه ماه میتونم با چسب قایمش کنم بعد از سه ماه آبروم میره دماغ قبلمه ، دکتر نامردی نکرده اون قلمبه های روی بینی مو هم بر نداشته میام چسب عوض کنم فقط گریه م میگیزه ، این ای دی تلگراممه لطفا پیام بده  

@aammaazzuu6688

اصن گوشتی زیاد جالب درنمیاد من خدا رحم کرد گوشتی نبود فقط پوستش کلفت بود خدا از دکترم راضی باشه

چه تعریفی کردی تو از خودت اه😅😅😅اینقدد که تعریف کردی حس میکنم اتفاقا فاتحه دماغت خونده دکتره 😂والا .... باشه بابا اصلا تو قشنگ خوبه خخخخخخ

سلام به همه، منم تقریبا ۴ هفته هست که عمل کردم، نه راضیم نه ناراضی ولی گاهی پشیمون میشم، من بینیم ایراد داشت و پهن بود دوست داشتم عمل کنم ولی بینیم خیلی برجسته نشه وبیس قبل عملم حفظ بشه، به دکترمم گفتم ولی الان… مشکل اصلیم اینه دست به پره هام زده، با این که با زیر بینیم و سوراخاش اوکی بودم ( الان یکم نامتقارنه) و نوک بینیم یکم حالت جمع و برجسته داره 

بگذریم میخوام بگم بهتون خیلی تحقیق کردم و بزارید کلیاتشو بگم 

احساس پشیمونی بعد از عمل یه ری اکشن طبیعیه و سعی کنید بهش فکر نکنید، دوم این که تورم و التهاب و تغییر شکل بینی بعد از عمل صرفا بزرگ شدن و گرد شدن بینی نیست، گاهی این التهاب ها خودشو به صورت ریز نشون دادن، تغیر شکل غیر طبیعی، کج شدن، گشاد یا تنگ شدن سوراخ،سربالا شدن، نوک تیز شدن حتی! نشون میده

پس نگید بینیم نوکش تیز شده ورم نداره ( ممکن از تورم بافت یا چسبندگی یا انقباض باشه) که همه موقتی هستند

مثلا من بعد برداشتن اتل به شدت سوراخ های بینیم هم ازرو ب رو هم نیمرخ گشاد بود و میگفتن ورمت بخوابه گشاد تر میشه! (منطقی هم به نظر میرسید) ولی از روز سوم شروه کرد جمع شدن! 

بدن تا بدنم فرق داره 

همون طور که مدل تورم هر کسی یه جوره، زمان برطرف شدنشم برا هر کسی یه جوره ( یکی دو سه ماهه اوکی میشه یکی دو ساله) 

و البته عین پیوند اعضا و … وقتی تورم خوابید بدنتون با بینی جدید وفق داده میشه بهش زمان بدین 

ونکته نهایی ذهن ما ادماس، بدن انسان جوری طراحی شده که با تغییرات زیاد و یهویی سازگار نیست و زمان میبره که بپذیرتش 

منم وقتی صبحا میرم جلو اینه یهو شوکه میشم ولی اخر شب دیگه یکم عادی میشه برام، طبیعیه حس کنید زشت شدین یا بهتون نمیاد یا دلتون برا قبل عملتون تنگ بشه 

من میگم دیگه عمله رو کردیم خودمونو سرگرم کنیم تا چند ماه بگذره 

بینی من ۵۰ برابر قبلش بود اوایل افتضاح

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

نه تغییر زیادی نکرد کلا گوشتی خوب نمیشه نه اینکه راضی نباشم ولی خب کلا فرق نکرده همین که بدتر نشده خ ...

منم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

سلام عزیزم خوبی بینیت اوکی شد ؟

من الان سه ماه خورده ای عمل کردم از نیم رخ خیلی دوست دارم بینیمو ولی از تمام رخ پره سمت راستم پهن تر شده سوراخش گرد تره ولی سمت چپم جمع تره پره بینیم و سوراخش ریز و تیز تره  نوک بینیم هم اونقدری که باید جمع نشده درست میشه بنظرت؟خیلی کلافم کرده همش تو فکرشم 🤦🏻‍♀️خیلی ناراحتم کرده 

سلام عزیزم خوبی بینیت اوکی شد ؟من الان سه ماه خورده ای عمل کردم از نیم رخ خیلی دوست دارم بینیمو ولی ...

سلام عزیزم نه

قرینه نبودن سوراخ بینی که اصلا درست نمیشه

نوک بینی هم شاید کلا 10% تغییر کنه

کلا هرچی هست همون میمونه 

گوشتی بودم

سلام عزیزم هنوز عضو سایتی؟؟؟ 

چیشد بینیتون ازش راضی هستن 

بعدازاین چن سال ورمش خوابید؟؟؟ 

به دماغ دلخواهتون رسیدید؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫