سلام به همه، منم تقریبا ۴ هفته هست که عمل کردم، نه راضیم نه ناراضی ولی گاهی پشیمون میشم، من بینیم ایراد داشت و پهن بود دوست داشتم عمل کنم ولی بینیم خیلی برجسته نشه وبیس قبل عملم حفظ بشه، به دکترمم گفتم ولی الان… مشکل اصلیم اینه دست به پره هام زده، با این که با زیر بینیم و سوراخاش اوکی بودم ( الان یکم نامتقارنه) و نوک بینیم یکم حالت جمع و برجسته داره
بگذریم میخوام بگم بهتون خیلی تحقیق کردم و بزارید کلیاتشو بگم
احساس پشیمونی بعد از عمل یه ری اکشن طبیعیه و سعی کنید بهش فکر نکنید، دوم این که تورم و التهاب و تغییر شکل بینی بعد از عمل صرفا بزرگ شدن و گرد شدن بینی نیست، گاهی این التهاب ها خودشو به صورت ریز نشون دادن، تغیر شکل غیر طبیعی، کج شدن، گشاد یا تنگ شدن سوراخ،سربالا شدن، نوک تیز شدن حتی! نشون میده
پس نگید بینیم نوکش تیز شده ورم نداره ( ممکن از تورم بافت یا چسبندگی یا انقباض باشه) که همه موقتی هستند
مثلا من بعد برداشتن اتل به شدت سوراخ های بینیم هم ازرو ب رو هم نیمرخ گشاد بود و میگفتن ورمت بخوابه گشاد تر میشه! (منطقی هم به نظر میرسید) ولی از روز سوم شروه کرد جمع شدن!
بدن تا بدنم فرق داره
همون طور که مدل تورم هر کسی یه جوره، زمان برطرف شدنشم برا هر کسی یه جوره ( یکی دو سه ماهه اوکی میشه یکی دو ساله)
و البته عین پیوند اعضا و … وقتی تورم خوابید بدنتون با بینی جدید وفق داده میشه بهش زمان بدین
ونکته نهایی ذهن ما ادماس، بدن انسان جوری طراحی شده که با تغییرات زیاد و یهویی سازگار نیست و زمان میبره که بپذیرتش
منم وقتی صبحا میرم جلو اینه یهو شوکه میشم ولی اخر شب دیگه یکم عادی میشه برام، طبیعیه حس کنید زشت شدین یا بهتون نمیاد یا دلتون برا قبل عملتون تنگ بشه
من میگم دیگه عمله رو کردیم خودمونو سرگرم کنیم تا چند ماه بگذره