2777
2789

مثلا من هر وقت میگم ازدواج نمیکنم و اینا میگن تو هر کیو که بگیری تو اوایل زندگی مشکلات هست یکی دوسال که بگذره دیگه مشکلات و دخالت کم رنگ میشه کلا اگه چند سال اول زندگیتو تحمل کنی و زندگیتو خراب نکنی بعدا درست میشه و الکی بهونه نگیر و دیر و زود باید ازدواج کنی یکیو بگیر هر چی قسمته همون میشه . شما به این حرف اعتقاد دارید ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من که اینطور بود

دو سال اولش سخت بود 

کلا خیلی حرفا را باید بیخیال بشی اوایل ازدواجت

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اره خوب قطعا تو هر زندگی مشکلاتیهست ـ

مثلامن خودم همیشه خرج دوا درمونم زیاده 

اوایل ی سری مشکلات داشتیم مریض نبودیم 

بعد عوض شد

گروه مانکن های زیبا وزن اولیه 85 وزن هدف 65 خدایا به امید تو سردار عزیزم   
برای من که اینطور بود دو سال اولش سخت بود  کلا خیلی حرفا را باید بیخیال بشی اوایل ازدواجت

سلام دختر گرانبها عزیز

براتون مقدور هست که درخواست دوستی منو قبول کنید؟ممنونم🌹🌹🌹

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

تقریبا بله 

چون دونفر میرن زیر یه سقف از دو خانواده متفاوت هستن و تربیتشون یه جور نیس و اینکه مشکلات کمتر میشه بعدا یا نه بستگی به هر دو داره 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

نه برای من اینطوری نبود و مشکلی نداشتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نچ 

اصلا اینطور نیس ک همه زندگیا مشکل دارن ی نسخه رو برا همه نمیشه پیچوند

قفس نشین همه را راه راه میبیند :) [کلماتی ک درگفتگو به کار میبرید ارتباط تنگاتنگی با سطح شعور،وفرهنگ خانواده یتان دارد]
2790
2778
2791
2779
2792