2777
2789
خیلی  حالم بده میشه برا منم بگیری

بیا پیوی عزیزم‌مشکلت را بگو

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
.میشه برای منم بگیری من کی ازدواج میکنم؟ 

بیاین دایرکت عزیزم ماه تولدت

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما دقیقا در رابطه با نیتت خواب دیدی؟

بله عزیزم...یامستقیم میگن.یاازخواب باید خودت بفهمی یعنی غیرمستقیم...والبته ممکن خواب مطابق میلت نباشه.مثلایه نفردرخصوص عشقش گفت خواب دیدم شوهرمه الان راضیم..یه نفرگفت همون شد اماطلاق گرفتم.یه نفرم گفت بهم گفتن نمیرسی یعنی ازخواب متوجه شدم..پس ممکن خوشحال یاناراحت بشی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بله عزیزم...یامستقیم میگن.یاازخواب باید خودت بفهمی یعنی غیرمستقیم...والبته ممکن خواب مطابق میلت نباش ...

نه اشکال نداره سرنوشتو که نمیشه عوض کرد

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

همسرمم اذره

همسرتون انسان ارومیه و همیشه از حاشیه ها دوری میکنه. قصد عقد قرداد مالی جدید داره ولی به ضررشه و زیاد سود نمیکنه..باید درس بگیره از این قرداد و قبل هرگونه قرداد جدید نظر افرادی که تجربه  دارن رو بپرسید. بین همسرت با شما مشاجره ای در گرفته نباید نفت به آتش این مشاجره بریزید و رابطتونو به صلح و وفا تبدیل کنید.شوهرت انسان کم‌حوصله ایه و اعصابش رو نمیتونه کنترل کنه تفریحات کوچیک و سرگرم‌کننده بسازید و رابطتونو گرم‌کنید