2777
2789
تیر

الان براتون میگم

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
شما نتیجه گرفتید از این؟ من یکم سخته برام انجامش 

عزیزم برو کامتمو توتاپیک بخون کامل نوشتم.من برای 3موردانجام دادم...هنوز اوکی نشدن.بشن میام خودم تاپیک میزنم.اماخلیااااااااااا عین خاب براشون اتفاق افتاده...اندک شمارگفتن نه.کهاونم ممکن اشتباع تعبییرکردن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من برای 3مورد خواب دیدم...2.3ماهه انجام دادم.خب باید زمان بدم...انشاءالله اوکی شدن تاپیک میزنم ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله به حاجات دلت برسی

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
میشه برا وحیده بگیری؟کی خونه دار میشه؟

وحیده احساسیه خودش زیاد اعتقاد نداره 

ولی سال آینده و بهش بگید یک صندوق خونگی شرکت کنه ب نفعشه

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
لطفا برای من بگیر چند وقت دیگه ازدواج میکنم میشه ماه تولدم نگم

براچی نگی

خیلی ممنونم عزیزم ان شاءالله به حاجات دلت برسی

فدات عزیزم همچنین...بروبخون سوالی داشتی بپرس...خاب ددی خوابتو بهم بگو کمکت میکنم...فقط دم اذانه برای منم دعاکنید خدا حاجت هامو امسال به بهترین شکل بده وخوشبخت بشم تاااخر عمرم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فدات عزیزم همچنین...بروبخون سوالی داشتی بپرس...خاب ددی خوابتو بهم بگو کمکت میکنم...فقط دم اذانه برای ...

الهی آمین مرسی از کمکت🌹

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون