وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اقدامم برای بچه دوم میخواستم بدونم چ مدت دیگ باردار میشم و اینک جنسیتش هم اگمشخص میشه بگید س ...
۴ وعده ی دیگه
احتمال ۹۰درصد پسره
وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
شما جواب گرفتین؟یعنی خواب دیدین؟برا چند مورد میشه؟
عزیزم من برای 3مورد خواب دیدم...2.3ماهه انجام دادم.خب باید زمان بدم...انشاءالله اوکی شدن تاپیک میزنم وبه همه میگم...امااینوبگم خیلیااااااااااااا تونی نی سایت دقیقاهمون شده...البته روش های مختلف هست.من روش مفاتیح رو میگم که حداقل منبعی داره..